Miért válasszon minket?

ügyfeleink mondták

Saját összeszokott telepítő csapat

10 év tapasztalat, évente több mint 3000 kW telepítése

Napelem és elektromos fűtés kombinálása

Vállalkozói felelősség-biztosítással rendelkezünk

Nincsenek plusz költségek

Biztos szerviz háttér, folyamatos távfelügyelet

"A 2024 elején induló napelem pályázat teljes ügyintézést bíztam rájuk. A kapcsolattartás folyamatos volt, bármi fennakadás, kérdés esetén álltak rendelkezésre. Nagyban hozzájárultak, hogy eljutottunk a kivitelezésig. A felszerelést, beüzemelést és FIZETÉS-t követően is elérhetőek, igen segítőkészek, türelmesek a vevővel kapcsolatban. Bátran ajánlom őket mindenkinek, minőségi munkát végeztek, rugalmasak a megvalósítással kapcsolatban (napelem panel , inverter, kapcsolódobozok elhelyezése, kábelek korrekt elrejtése téren is). Aki megbízható Céget, lelkiismeretes és hozzáértő csapatot keres, keresse őket bizalommal! Egy elégedett pályázó. :)"

Prókai Krisztián

Hatvan

""Egy barátom ajánlotta az EnergOptimot, így nem véletlenül választottam őket. Szerintem a profizmus példaképei. Egy korrekt ajánlat után, amikor valamin változtatni szerettem volna, pillanatokon belül megkaptam az új, korrekt ajánlatot. Ha valamit nem értettem, az ügyfélszolgálatuk azonnal válaszolt a kérdéseimre. A kivitelező csapat hatékonyságán meg még a szomszédok is csodálkoztak: tényleg, ennyi idő alatt megcsinálták? – kérdezték. Azóta is kapcsolatban vagyok az Energoptimoval és jó szívvel tudom ajánlani őket!"

Dr. Hack-Handa József

Budapest

"A napelemünk kivitelezésénél nagyon sok cégtől kértünk be ajánlatot. Önök voltak az egyetlenek akik, határidőben, pontos információkat adva, és ami fontos rugalmasan kezelték az igényünket. A kivitelezés pontos precíz volt, a hálózatra csatlakozás késése nem az Önök hibája volt, az engedélyezés állapotáról segítőkészen kaptunk tájékoztatást.Köszönjük!"

Magyar Csilla

Szada

"2021-ben kerültem kapcsolatba a céggel. Egy meglévő családiház fűtési rendszerében a régi gázüzemű kazánt kívántam lecserélni elektromos üzeműre rendszer változtatás nélkül. A cég megtervezte azt a napelem rendszert ami egy elektromos Bosch kazánnal való radiátoros fűtési rendszernek megfelelő, amit fel is szereltettem. A kivitelezés minden részével maximálisan meg voltam elégedve. Pont most (november elején) volt a második évzárás - plusszal. Ezt figyelembe véve mind a két évben teljes egészében fedezte a rendszer a ház teljes energia szükségletét, ami a világítást, háztartást, fűtést, hűtést is bele értve! Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget a nagy fokú hozzáértése miatt!"

Stegmájer Sándor

Budapest

"Minden tekintetben egy nagyon jó csapat. A munkát nagyon szervezetten és profin végezték. Határidőkkel és a munka minőségével is maximálisan elégedett vagyok. Folyamatosan tájékoztattak a munkafázisokról és mindenben segítségünkre voltak. Csak ajánlani tudom őket!"

Takács Károly

Budapest

"Az előkészítés során felmerült kérdések, igények megoldásában rugalmasak, segítőkészek voltak. A kommunikáció az ügyintézés során tökéletesen működött. A helyszíni szerelésre az egyeztetett időpontban megérkeztek, gyorsan precízen elvégezték a szerelést, rendet raktak maguk után. Mindennel meg voltam elégedve, másoknak is ajánlom a csapatot."

Fazekas Ferenc

Győrzámoly

"A céggel teljesen meg voltam / vagyok elégedve. Sőt azon gondolkodom, hogyha bővítésre kerül a sor, újra őket hívom, pedig elég messze vannak tőlem! Hogy, miért vagyok elégedett? Azért, mert bármi kérdésem volt, megkaptam a választ, türelmesen nyugodtan. Pedig elég sokszor zaklattom őket. Biztos vagyok benne, hogy az őrületbe kergettem őket, de mindig udriasak és segítőkészek voltak. A telepítésnél is nagyo flottul ment minden.Bárkinek örömmel ajánlom a csapatot!"

Dr. Nagy István

Kiskunfélegyháza

„Kiemelném a jó kommunikációt, tényleg mindent meg tudtunk beszélni.”

Fábián József

ügyvezető, Otis Bt.

"Szeretném kiemelni az ügyfélközpontú hozzáállást és kommunikációt, valamint az egyeztetett időpontban történt szakszerű kivitelezést. A kiépített rendszer azóta is megbízhatóan üzemel."

Somogyi István

Sződliget

"Nagyon profi csapat és kíváló anyagokat használtak a szerelés alatt. Tökéletes munkát végeztek. Ezúton is köszönöm az elvégzett munkát!"

Csatáry Zsigmond

Halásztelek

"Részemről a cég (illetve a munkatársak!) rugalmas, az egyedi igényeimhez is alkalmazkodó hozzáállását tudom kiemelni elsősorban. Igaz ez a velem- mint ügyféllel történő kommunikációra is. Mivel eleve hosszabb határidővel kalkuláltam az előkészítés során, ebben az esetben ez támogatta a rugalmasságot is.".

Kuntner András

Budaörs

"Korrekt, megbízható társaság. Ár-érték arányban a legjobb választás! Nem csak ígérgetnek, de a megbeszélteket valóra is váltják. A kifizetés után sem változik meg hozzáállásuk, emiatt ajánlom ezt a vállalkozást."

Penke Zsolt

ügyvezető-tulajdonos, Penke Trans Kft.

Én 14 árajánlatból választottam Őket, és nem bántam meg! :) Jó ár érték arány, udvarias korrekt teljeskörű ügyintézés. Az első találkozástól a kivitelezés végéig teljeskörű korrekt barátságos hangnemű beszélgetések. Gyors precíz kivitelezés a megbeszéltek szerint történt! A rendszer már 3 éve tökéletesen működik. Köszönet érte EnergOptimo Kft. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Tóth László

Barbacs

"Ügyfélközpontú kiszolgálás és tájékoztatás a teljes munkafolyamat során. Kedvesség, rugalmasság volt végig jellemző az Energoptimo Kft.-re a közös munka során."

Zalai Norbert

Dunakeszi

"Borsod-megyei vagyok, de egy váci csapatban találtam rá az én napelemes kivitelezőmre! Az első pillanatban nagyon kedvesen, segítőkészen viszonyultak a kéréseimhez, gyakorlatilag nagyon hamar egy szinte baráti viszony alakult ki közöttük, ami óriási segítség volt, hiszen járatlan voltam a napelemek világában. A tervezés, engedélyezés során pontosan, határidőre vagy azelőtt elkészült minden szükséges anyag. Bármilyen kérésem, kérdésem merült fel a közös munkánk során, azonnal a segítségemre voltak, ráadásul mindent kedvesen elmagyaráztak, mi miért van.A kivitelező csapat egy külön történet! Pontosan érkeztek, minden, de tényleg minden is volt az autóban, jókedvűen, gyorsan, precízen dolgoztak! Délutánra kész volt a telepítés, a nap végére gyakorlatilag új barátokkal gazdagodtam! Azt hiszem, mindent elmond, hogy január első napjaiban kerestem meg a céget, március 12-én pedig megtörtént a beüzemelés, és azóta is termel a rendszer! Köszönöm, és maradjanak ilyenek, nagy kincs a mai világban!"

Bagány Csaba

Mályi

„Gratulálunk a SZERELŐ CSAPAT-nak ! Pontosak,időben érkeztek, precízek, a rendszer a beüzemelés óta kifogástalanul működik. Igényesek, a szerelés helyszínét tisztán és azonnal használhatóan adták át, nem volt szükség javító munkákra ! Ugyanez elmondható a HÁTTÉR CSAPAT-ról, minden időben történt, ahogy ígérték ! Köszönjük ! Tünde és István"

Buzás Tünde

Szarvas

„Az ügyfélbarát hozzáállás, a telepítési helyszín és a vevői igények pontos felmérésének személyes feltérképezése, továbbá az ajánlati változatok és az ügyféligények rugalmas kezelése mind azt a döntésemet alapozták meg, hogy az Energoptimo Kft.-t válasszam a HMKE napelemes rendszer telepítésére. A rendszer a beüzemelése óta kiválóan működik, ezúton is köszönöm az együttműködést!”

Bodócs József

Budapest

„Azért ajánlanám az Energoptimo Kft-t, mert a munkát precízen, megbízhatóan, gyorsan végezték el. Mindig, mindenben rendelkezésre álltak, folyamatos volt az egyeztetés. A megadott árajánlatban szereplő összeg lett a munka végén a fizetendő. Elvégezték az összes járulékos hivatalos papírmunkát is, a Szolgáltatókkal a kapcsolattartást."

Dragomán Zsolt

ügyvezető-tulajdonos, Dragomán Ingatlan Kft.

"Szivesen írok ajánlást, hiszen valóban mindennel elégedett voltam. Pályázatos ügyfélként plusz feladatokat kellett vállalniuk a napelemes rendszer telepítéséhez, de gond nélkül vettek minden akadályt. A kezdetektől a kiépítés befejezéséig végig jól működött a kommunikáció, minden az előzetes egyeztetések alapján történt. Bátran ajánlom Őket!"

G. Bea

Kecskemét
Napelem szerelése tetőre

"A kapcsolatfelvételtől, az ajánlattételtől kezdve minden a megbeszéltek szerint történt. A megbeszélt határidőre felszerelték a rendszert. Szakszerű, pontos, precíz munkát végeztek. Folyamatosan felügyelik a rendszert. A rendszer azóta is jól működik!"

Dr. Szabó Imréné

Sopron

"Korrekt szolgáltatást kaptam. Az ügyintézés gyors, pontos, segítőkész és udvarias volt. Örülök, hogy Önöket választottuk!"

Podmaniczky János

ügyvezető, Podmaniczky Pincészet

"Az EnergOptimo Kft. a napelem rendszer telepítésének folyamán az ügyfélkezelés során a tájékoztatásban, helyszíni szemle és felmérés a tervezés, engedélyeztetés ügyintézésben, korrekten és rövid határidőn belül, garanciával elvégezte. A kivitelezés során a javaslataikkal, szakszerű, gyors és pontos munkájukkal, maximálisan meg voltam elégedve. A leendő új ügyfeleiknek őszintén ajánlom, hogy az EnergOptimo Kft-t válasszák a napelemek telepítésére."

Gere László

ügyvezető-tulajdonos, GERE-CSŐ-SZER Kft.

"Korrekt árajánlatot és elszámolást kaptunk mindhárom helyszínen. A vállalt határidőket betartották, a helyszíni szerelés megfelelő minőségű volt. Az ígért kWh-t megtermeli a rendszer éves szinten. Ügyfél kezelésük segítőkész, megértő"

Kovács Ildikó

Budapest

"Az árajánlatuk korrekt, részletes volt. A szerződést közösen alakítottuk, nem zárkóztak el az esetleges módosításoktól. Az ügyintézés email-en gördülékenyen, gyors és pontos volt. Kérdéseimre hamar válaszoltak. Az engedélyek megszerzését követöen a kivitelezést rövid határidővel bonyolították, a szerelők gyorsak és körültekintőek voltak. A szereléskor közösen megbeszéltük, kitaláltuk az inverter részemre optimális elhelyezését, ötleteikkel sokat segítettek. A rendszer tökéletesen működik, az elvárásaimnak megfelelő mennyiségű áramot termel."

Bánréti László

Budapest

"Nagyon sok helyről kértem ajánlatot mielőtt a napelemes beruhazasba beleugrottunk. Ratok esett a valasztasom, es nem bantam meg. Korrekt reszletes arajanlatot kaptam. Nemcsak azt a tipusu napelem panelt lehetett kerni ami az arajanlatban volt. Nagyon segitokeszek voltak a specialis igenyeimnel is, es nem zarkoztak el ellentetben egy ket masik ceggel. Nagyon rugalmasak mindent meg lehet veluk beszelni. Gyorsan es precizen dolgoztak. Ha valamiben valtozas volt akkor idoben szoltak. Amit nagyon meltanyolok hogy az allami tamogatas elszamolasban is nagyon segitokeszek voltak vegig. Immar tobb mint 1 eve nagyon jol mukodik a felszerelt rendszeruk. Kollegak kozott es csaladban is ajanlottalak Titeket, tudtommal mindenki Titeket valaszott es senki nem volt elegedetlen.Batran ajanlom mindenkinek ezt a csapatot.Koszonettel a munkatokert!"

Jáni Krisztián

Dunakeszi

"A cég tökéletesen felmérte az energia igényünket, utána minden gördülékenyen ment. Két éve probléma mentesen üzemel a rendszer, végleg búcsút intettünk a villanyszámlának. Nagyon jó befektetés volt, csak ajánlani tudom!"

Szabó-Györgyi Marianna

Budapest

"Nagyon elégedett vagyok a céggel, rendkívül rugalmas és ügyfélközpontú, számomra komoly értékkel bír, hogy vállalnak éves karbantartást / vizsgálatot, véleményem szerint ez fontos a hosszú távú működtetés miatt."

Barabasi Erika

Budapest

"A cégük által nyújtott szolgáltatásokkal - az előzetes szakmai tájékoztatás, 3db árajánlat formája és teljessége, a beruházási folyamat támogatása, a rugalmas hozzáállás, a telepítő szakemberek szakértelme - teljes mértékben elégedettek vagyunk. Egyben reméljük, hogy a későbbiek folyamán jelentkezeő esetleges javítási, karbantartási munkák során is hasonló marad a hozzáállásuk."

Gubi Róbert

ügyvezető, Füstcsőmester Kft.

„Azért ajánlom az Energoptimo Kft-t, mert megfelelő termékválasztékkal rendelkeznek, személyre szabott műszaki ajánlatuk versenyképes árral párosul. Személyes tapasztalatom szerint a cég alkalmazottai az igényfelmérés, az ajánlattétel, különböző ügyintézések és a kivitelezés során egyaránt gyors válaszidőkkel és udvariasan állnak ügyfelük rendelkezésére."

Kecskés Zoltán

Vác

"Minden a megbeszélteknek megfelelően történt. A kollégák tiszta és minőségi munkát végeztek. Köszönjük a munkájukat!"

Pokol Zoltán

Dunakeszi

"Minden kérdésben szakszerűen, készséggel álltak rendelkezésre. Más cégektől kapott ajánlatok közül az Energoptimo Kft. tette a legszakszerűbbet és árban legjobbat."

Szabó Imre

Sopron

"Mindennel maximálisan elégedett vagyok. Segítőkész, gördülékeny ügyintézés."

Németh Attila

Érd

"Reggel pontosan érkeztek, azonnal munkának láttak és gyorsan minőségi munkát végeztek. Nagyon meg vagyok elégedve. Barátságosak voltak a szerelők."

Tóth László

Barbacs

"Nagyon jó csapat, kiváló kommunikáció, bárkinek/mindenkinek ajánlom a céget!"

Keresztes Csaba

Budaörs

"A kollégák igazán gyorsak, pontosak, udvariasak, és minden kérdésre türelmesen válaszolnak."

Zara Orsolya

Solymár

Felkeltettük az  érdeklődését?

Ingyenes ajánlatot kérne vagy kérdése van?

Hívjon minket bátran!
Energoptimo Kft.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 24926953-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-195780

Adatvédelmi nyilatkozat
Ügyfélfogadás
Hétfő: 07:00 - 15:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: Előre egyeztetve
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

Iroda: 2600 Vác, Gödöllői út 15.

Székhely és postacím: 2600 Vác, Gödöllői út 15.