Miért válasszon minket?

ügyfeleink mondták

Saját összeszokott telepítő csapat

9 év tapasztalat, évente több mint 2500 kW telepítése

Napelem és elektromos fűtés kombinálása

Vállalkozói felelősség-biztosítással rendelkezünk

Nincsenek plusz költségek

Biztos szerviz háttér, folyamatos távfelügyelet

"A projekt tervezéséhez tisztelet és együttműködési készség, a pályázatos anyagok kezeléséhez végtelen türelem, a kivitelezéshez pedig nagy szakértelem társul az Energoptimo-nál! Csak ajánlani tudom Őket!”

Lakner László

ügyvezető-tulajdonos, Laknery Winey Kft.

"Az előkészítés során felmerült kérdések, igények megoldásában rugalmasak, segítőkészek voltak. A kommunikáció az ügyintézés során tökéletesen működött. A helyszíni szerelésre az egyeztetett időpontban megérkeztek, gyorsan precízen elvégezték a szerelést, rendet raktak maguk után. Mindennel meg voltam elégedve, másoknak is ajánlom a csapatot."

Fazekas Ferenc

Győrzámoly

„Kiemelném a jó kommunikációt, tényleg mindent meg tudtunk beszélni.”

Fábián József

ügyvezető, Otis Bt.

„Az ügyfélbarát hozzáállás, a telepítési helyszín és a vevői igények pontos felmérésének személyes feltérképezése, továbbá az ajánlati változatok és az ügyféligények rugalmas kezelése mind azt a döntésemet alapozták meg, hogy az Energoptimo Kft.-t válasszam a HMKE napelemes rendszer telepítésére. A rendszer a beüzemelése óta kiválóan működik, ezúton is köszönöm az együttműködést!”

Bodócs József

Budapest

„Tökéletesen elvégeztétek a dolgotokat, minden rendben zajlott, jöttetek amikor megbeszéltük, és azóta is szépen működik a rendszer. Extra igényem is volt, mert a nyílászárókkal és lemezburkolatokkal azonos színű napelemes tartószerkezetet szerettem volna, és ennek leszervezésében is partnerek voltatok. Tőlem mindenre 5*-ot kaptok!”

Apkó László

Budaörs
Napelem szerelése tetőre

"Korrekt szolgáltatást kaptam. Az ügyintézés gyors, pontos, segítőkész és udvarias volt. Örülök, hogy Önöket választottuk!"

Podmaniczky János

ügyvezető, Podmaniczky Pincészet

"A cégük által nyújtott szolgáltatásokkal - az előzetes szakmai tájékoztatás, 3db árajánlat formája és teljessége, a beruházási folyamat támogatása, a rugalmas hozzáállás, a telepítő szakemberek szakértelme - teljes mértékben elégedettek vagyunk. Egyben reméljük, hogy a későbbiek folyamán jelentkezeő esetleges javítási, karbantartási munkák során is hasonló marad a hozzáállásuk."

Gubi Róbert

ügyvezető, Füstcsőmester Kft.

„Azért ajánlom az Energoptimo Kft-t, mert megfelelő termékválasztékkal rendelkeznek, személyre szabott műszaki ajánlatuk versenyképes árral párosul. Személyes tapasztalatom szerint a cég alkalmazottai az igényfelmérés, az ajánlattétel, különböző ügyintézések és a kivitelezés során egyaránt gyors válaszidőkkel és udvariasan állnak ügyfelük rendelkezésére."

Kecskés Zoltán

Vác

"Minden a megbeszélteknek megfelelően történt. A kollégák tiszta és minőségi munkát végeztek. Köszönjük a munkájukat!"

Pokol Zoltán

Dunakeszi

"Minden kérdésben szakszerűen, készséggel álltak rendelkezésre. Más cégektől kapott ajánlatok közül az Energoptimo Kft. tette a legszakszerűbbet és árban legjobbat."

Szabó Imre

Sopron

"Mindennel maximálisan elégedett vagyok. Segítőkész, gördülékeny ügyintézés."

Németh Attila

Érd

"Reggel pontosan érkeztek, azonnal munkának láttak és gyorsan minőségi munkát végeztek. Nagyon meg vagyok elégedve. Barátságosak voltak a szerelők."

Tóth László

Barbacs

"Nagyon jó csapat, kiváló kommunikáció, bárkinek/mindenkinek ajánlom a céget!"

Keresztes Csaba

Budaörs

"A kollégák igazán gyorsak, pontosak, udvariasak, és minden kérdésre türelmesen válaszolnak."

Zara Orsolya

Solymár

Felkeltettük az  érdeklődését?

Ingyenes ajánlatot kérne vagy kérdése van?

Hívjon minket bátran!
Energoptimo Kft.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 24926953-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-195780

Adatvédelmi nyilatkozat
Ügyfélfogadás
Hétfő: 07:00 - 15:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: Előre egyeztetve
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

Iroda: 2600 Vác, Gödöllői út 15.

Székhely és postacím: 2600 Vác, Gödöllői út 15.