Elektromos autótöltők

elektromos autótöltő

Elektromos autótöltő telepítés akár napelem rendszerrel kombinálva is!

Válassza Ön is a fenntartható és környezettudatos e-mobilitást!

Az alapvetően magáncélú otthoni felhasználású, hagyományos lassú töltők esetében 1 vagy 3 fázisról, a régebbi e-autók akkumulátorai 16 Amperrel, míg a legújabb, felső kategóriás járműveké 40 Amperrel is tölthetők.

Így azokról a teljesen lemerült autók akkumulátoruknak méretétől valamint beépített inverterük kapacitásától függően többnyire 8-12 óra alatt tölthetők fel 80-100%-os töltöttségi szintre.

A gyorstöltők a háztartási gépjárműtöltés nagyobb teljesítményű, kényelmesebb és praktikusabb változatai.

Azonban ezek telepítése előtt mindenképp érdemes áttanulmányozni a megvásárolt tisztán elektromos (BEV) vagy plugin hibrid (PHEV) gépjármű inverterének technikai adatait, hiszen hiába tud netán 2 vagy 3 fázison is 32 Ampert biztosítani az otthoni töltő, ha az autó csak 1 fázison tudja ugyanezt a töltést felvenni.

Környezetbarát e-autó töltőhely kialakítása

Az elektromos autók egyre gyorsabb terjedése mellett sokszor előfordul, hogy a közterületen megtalálható töltőpontok foglaltak, éppen ezért fontos, hogy minden elektromosautó-tulajdonos rendelkezzen saját, otthoni töltőállomással.

Az elektromos autótöltők használata biztonságos, gyors, valamint telepítésük a megfelelő elektromos hálózat függvényében könnyen megoldható. Akármilyen típusú elektromos autója van, cégünk vállalja a kompatibilis környezetbarát töltőállomás szakszerű telepítését.

Elektromos autótöltő kifizetődő módon

Elektromos autótöltőbe fektetni még az emelkedő és egyre kiszámíthatatlanabbul alakuló energiaárak mellett is mindinkább megéri – hiszen ma már nem szükséges hálózati áramot használni az autótöltéshez. Egy korszerű napelem rendszer telepítése bármely családi ház energetikai kiadásait csillapíthatja, és segítségével akár az egész energiaellátás fedezhető.

Szeretne egyszerre tenni környezete tisztaságáért, a fenntartható fejlődésért, és költséghatékonyabbá tenni mindennapi közlekedését? Napelemmel kombinálva az autózás költségeit is lenullázhatja.

Amennyiben már megvan az autó és a hozzá tartozó töltő berendezés, akár egyszerre tudjuk telepíteni a napelemes rendszert és az elektromos töltőt, így a munkálatok egy nap alatt elvégezhetőek.

Ingyenes ajánlatot kérne vagy kérdése van?

Hívjon minket bátran!
Energoptimo Kft.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 24926953-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-195780

Adatvédelmi nyilatkozat
Ügyfélfogadás
Hétfő: 07:00 - 15:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: Előre egyeztetve
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

Iroda: 2600 Vác, Gödöllői út 15.

Székhely és postacím: 2600 Vác, Gödöllői út 15.