miért válasszon minket?

 Cégünk 2014 óta telepít napelem rendszereket és elektromos fűtési rendszereket. Saját, összeszokott csapattal rendelkezünk, és évente több mint 3000kW-ot telepítünk lakossági, vállalati és közületi ügyfeleink számára. A hagyományos hálózatba visszatáplálós napelemes rendszerek mellett ma már nagy számú telepítési tapasztalattal a hátunk mögött kínáljuk hibrid napelem rendszer és szigetüzemű napelem rendszer megoldásainkat is mind a lakossági, mind a vállalati fogyasztási igényekre optimalizálva.

érvek mellettünk

Saját összeszokott telepítő csapat

Nem alvállalkozókkal szereltetünk, hanem cégünk saját alkalmazottjai (9 fős szerelő csapat, 4 saját teherautóval) végzik el a telepítést, és az esetleges szervizeléseket

10 év tapasztalat, évente több mint 3000 kW telepítése

Háztartási méretű és visszwattvédelmes kiserőmű rendszerek egyaránt

Napelem és elektromos fűtés kombinálása

Komplex energiahatékonysági korszerűsítések méretezésében, kivitelezésében is számíthat ránk

Vállalkozói felelősség-biztosítással rendelkezünk

mi minden esetre mindenkinek biztonságot nyújt

Barátságos, rugalmas, gyors hozzáállás

Nem multi vagyunk, családias légkörben dolgozunk, velünk mindent meg lehet beszélni

Biztos szerviz háttér, folyamatos távfelügyelet

Szerviz felelős kollégánk napi szinten figyeli a telepített rendszerek monitoring rendszerét, így bármilyen hibaüzenet vagy alultermelés esetén azonnal tudunk reagálni. Ön nyugodhat aludhat, hisz a napelem rendszer termelése így mindig maximális lesz
_g5b1285

10 részes ingyenes hibrid napelem rendszer videósorozat

Szeretnéd tudni, hogyan lehet fokozni hibrid napelemes rendszered teljesítményét az önfogyasztás növelésével? Kíváncsi vagy, meddig tart ki az akkumulátorodban lévő energia? 
A 10 részes hibrid napelem rendszer videósorozat 2. része a videóra kattintva itt is megnézhető
Profi szerelő csapatunk - Energoptimo

komplex szolgáltatást nyújtunk

  • Helyszíni felmérés
  • Díjmentes előzetes ajánlat
  • Tanácsadás, megtérülés számítás
  • Tervezés, engedélyezés, telepítés, beüzemelés, karbantartás, szervizelés
  • Pályázatírás (pályázatíró partnercéggel)
  • Folyamatos rendszer távfelügyelet
  • Elektromos fűtés tervezés, tanácsadás
  • Energia tanúsítvány, energetikai tanácsadás
Ingyenes előzetes ajánlatot kérne vagy kérdése van?
Hívjon minket bátran!

"A 2024 elején induló napelem pályázat teljes ügyintézést bíztam rájuk. A kapcsolattartás folyamatos volt, bármi fennakadás, kérdés esetén álltak rendelkezésre. Nagyban hozzájárultak, hogy eljutottunk a kivitelezésig. A felszerelést, beüzemelést és FIZETÉS-t követően is elérhetőek, igen segítőkészek, türelmesek a vevővel kapcsolatban. Bátran ajánlom őket mindenkinek, minőségi munkát végeztek, rugalmasak a megvalósítással kapcsolatban (napelem panel , inverter, kapcsolódobozok elhelyezése, kábelek korrekt elrejtése téren is). Aki megbízható Céget, lelkiismeretes és hozzáértő csapatot keres, keresse őket bizalommal! Egy elégedett pályázó. :)"

Prókai Krisztián

Hatvan

"Borsod-megyei vagyok, de egy váci csapatban találtam rá az én napelemes kivitelezőmre! Az első pillanatban nagyon kedvesen, segítőkészen viszonyultak a kéréseimhez, gyakorlatilag nagyon hamar egy szinte baráti viszony alakult ki közöttük, ami óriási segítség volt, hiszen járatlan voltam a napelemek világában. A tervezés, engedélyezés során pontosan, határidőre vagy azelőtt elkészült minden szükséges anyag. Bármilyen kérésem, kérdésem merült fel a közös munkánk során, azonnal a segítségemre voltak, ráadásul mindent kedvesen elmagyaráztak, mi miért van.A kivitelező csapat egy külön történet! Pontosan érkeztek, minden, de tényleg minden is volt az autóban, jókedvűen, gyorsan, precízen dolgoztak! Délutánra kész volt a telepítés, a nap végére gyakorlatilag új barátokkal gazdagodtam! Azt hiszem, mindent elmond, hogy január első napjaiban kerestem meg a céget, március 12-én pedig megtörtént a beüzemelés, és azóta is termel a rendszer! Köszönöm, és maradjanak ilyenek, nagy kincs a mai világban!"

Bagány Csaba

Mályi

„Gratulálunk a SZERELŐ CSAPAT-nak ! Pontosak,időben érkeztek, precízek, a rendszer a beüzemelés óta kifogástalanul működik. Igényesek, a szerelés helyszínét tisztán és azonnal használhatóan adták át, nem volt szükség javító munkákra ! Ugyanez elmondható a HÁTTÉR CSAPAT-ról, minden időben történt, ahogy ígérték ! Köszönjük ! Tünde és István"

Buzás Tünde

Szarvas

"Szivesen írok ajánlást, hiszen valóban mindennel elégedett voltam. Pályázatos ügyfélként plusz feladatokat kellett vállalniuk a napelemes rendszer telepítéséhez, de gond nélkül vettek minden akadályt. A kezdetektől a kiépítés befejezéséig végig jól működött a kommunikáció, minden az előzetes egyeztetések alapján történt. Bátran ajánlom Őket!"

G. Bea

Kecskemét

"Egy barátom ajánlotta az EnergOptimot, így nem véletlenül választottam őket. Szerintem a profizmus példaképei. Egy korrekt ajánlat után, amikor valamin változtatni szerettem volna, pillanatokon belül megkaptam az új, korrekt ajánlatot. Ha valamit nem értettem, az ügyfélszolgálatuk azonnal válaszolt a kérdéseimre. A kivitelező csapat hatékonyságán meg még a szomszédok is csodálkoztak: tényleg, ennyi idő alatt megcsinálták? – kérdezték. Azóta is kapcsolatban vagyok az Energoptimoval és jó szívvel tudom ajánlani őket!"

Dr. Hack-Handa József

Budapest

"A napelemünk kivitelezésénél nagyon sok cégtől kértünk be ajánlatot. Önök voltak az egyetlenek akik, határidőben, pontos információkat adva, és ami fontos rugalmasan kezelték az igényünket. A kivitelezés pontos precíz volt, a hálózatra csatlakozás késése nem az Önök hibája volt, az engedélyezés állapotáról segítőkészen kaptunk tájékoztatást. Köszönjük!"

Magyar Csilla

Szada

"A céggel teljesen meg voltam / vagyok elégedve. Sőt azon gondolkodom, hogyha bővítésre kerül a sor, újra őket hívom, pedig elég messze vannak tőlem! Hogy, miért vagyok elégedett? Azért, mert bármi kérdésem volt, megkaptam a választ, türelmesen nyugodtan. Pedig elég sokszor zaklattom őket. Biztos vagyok benne, hogy az őrületbe kergettem őket, de mindig udriasak és segítőkészek voltak. A telepítésnél is nagyo flottul ment minden.Bárkinek örömmel ajánlom a csapatot!"

Dr. Nagy István

Kiskunfélegyháza

Csapatunk

Novák Éva - Energoptimo ügyvezető igazgató, tulajdonos
NOVÁK ÉVA
 ügyvezető igazgató, tulajdonos
Kiszner Edit irodavezető
KISZNER EDIT
irodavezető
Takács Dorina projekt koordinátor
TAKÁCS DORINA
projekt koordinátor
Bertyák Zsanett ügyfélkapcsolati munkatárs
PINCZE DÁVID
műszaki munkatárs, szerviz felelős
Kiss Ildikó
KISS ILDIKÓ
 kereskedelmi munkatárs
Hesz Tibor kivitelezési csoportvezető
FIRON ÁKOS
megbízott műszaki vezető
FELMÉRI CSABA
raktárvezető
Firon Ákos megbízott műszaki vezető
FODOR ZOLTÁN
műszaki munkatárs, szerviz felelős
Professzionális napelem kivitelezés

KIVITELEZÉST VÉGZŐ KOLLÉGÁINK

Szakszerű, pontos munkavégzés

Kivitelezéseinket saját alkalmazásban álló, képzéseken rendszeresen részt vevő munkatársakkal végezzük (9 fős szerelő csapat, 4 saját teherautóval), ami a magas műszaki színvonalú, szakszerű munkavégzés mellett a határidők minden esetben pontos betartását is garantálja az Ön számára.

Kivitelezési üzletágunk csapatában okleveles építőmérnök, villanyszerelő, érintésvédelmi szakember, kőműves és ács végzettségű kollégák is dolgoznak.

A LEGMEGBÍZHATÓBB MAGYARORSZÁGI CÉGEK KÖZÖTT

A Dun & Bradstreet a legmagasabb besorolású „AAA” tanúsítvány kiállításával 2023-ban is Magyarország pénzügyileg legstabilabb cégei közé rangsorolt minket!

Jelenleg ma az országban csupán a cégek 9,82 %-a jogosult valamely Dun & Bradstreet tanúsítvány felhasználására.
A Dun & Bradstreet Tanúsítvány alapja a Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében - az Igazságügyi  Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek.
Energoptimo Bisnode tanúsítvány

Ügyfeleink mondták

Lakner László, ügyvezető

15kW-os egyedi földi tartóra telepített napelem rendszer tulajdonosa

,,A projekt tervezéséhez tisztelet és együttműködési készség, a pályázatos anyagok kezeléséhez végtelen türelem, a kivitelezéshez pedig nagy szakértelem társul az Energoptimo-nál! Csak ajánlani tudom Őket!”

Apkó László, Budaörs

10kW-os lapostetőre telepített okos napelem rendszer tulajdonosa

„Tökéletesen elvégeztétek a dolgotokat, minden rendben zajlott, jöttetek amikor megbeszéltük, és azóta is szépen működik a rendszer. Extra igényem is volt, mert a nyílászárókkal és lemezburkolatokkal azonos színű napelemes tartószerkezetet szerettem volna, és ennek leszervezésében is partnerek voltatok. Tőlem mindenre 5*-ot kaptok!”

Kecskés Zoltán, Vác

8kW-os Maxim okos napelem rendszer tulajdonosa

,,Azért ajánlom az Energoptimo Kft-t, mert megfelelő termékválasztékkal rendelkeznek, személyre szabott műszaki ajánlatuk versenyképes árral párosul. Személyes tapasztalatom szerint a cég alkalmazottai az igényfelmérés, az ajánlattétel, különböző ügyintézések és a kivitelezés során egyaránt gyors válaszidőkkel és udvariasan állnak ügyfelük rendelkezésére."

Drón felvételek, videók átadott munkáinkról

referenciák

Évente több mint 3 MW-ot telepítünk saját szerelő csapattal, akiknek sikeres munkáját a rendszerek tervezéséért felelős szolár tervező, valamint igény esetén a terv szerinti megvalósulást felügyelő felelős műszaki vezető kolléga is segíti.
 
Céges telephelyeken és családi házakon átadott referenciáink között megtalálhatóak a legkülönbözőbb héjazatra telepített rendszerek (nyeregtetős, lapostetős, trapézlemezes csarnokfedés, stb.), az egyedi gyártású kiemelő tartós megoldások, valamint a földi állványzatra telepített rendszerek is.
Energoptimo Kft.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 24926953-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-195780

Adatvédelmi nyilatkozat
Ügyfélfogadás
Hétfő: 07:00 - 15:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: Előre egyeztetve
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

Iroda: 2600 Vác, Gödöllői út 15.

Székhely és postacím: 2600 Vác, Gödöllői út 15.