LAKOSSÁGI referenciák

Évente több mint 3 MW-ot telepítünk saját szerelő csapattal, akiknek sikeres munkáját a rendszerek tervezéséért felelős szolár tervező, valamint igény esetén a terv szerinti megvalósulást felügyelő műszaki vezető kolléga is segíti.

Céges telephelyeken és családi házakon átadott referenciáink között megtalálhatóak a legkülönbözőbb héjazatra telepített rendszerek (nyeregtetős, lapostetős, trapézlemezes csarnokfedés, stb.), az egyedi gyártású kiemelő tartós megoldások, valamint a földi állványzatra telepített rendszerek is.

Néhány kiemelt munkánk családi házakon:

10kW monokristályos
Helyszín: Bánk, Nógrádmegye
Típus: visszatáplálós
Teljesítmény: 10 kW
Tető: földi telepítés
Éves hozam: 11.500 kWh

Bánkon egy 10kW-os napelem rendszert telepítettünk földi állványzatra, amely a tető kicsi mérete és a kíváncsi szemek elkerülése miatt az ügyfél kérésére a családi ház hátsó kertjébe került. A rendszer 36 db 300W-os LUXOR Solar napelemet és 1 db Fronius Symo 10.0 invertert tartalmaz, természetesen távfelügyeletre alkalmas datamanager szoftverrel telepítve
Bánki referenciánk
Napelem rendszer tervezése és kivitelezése
Napelem tervezés Bánk
Napelemes rendszer földi állványzatra
10kW napelem
Napelem földi telepítése
10kW monokristályos
Helyszín: Vecsés, Pest megye
Típus: visszatáplálós
Teljesítmény: 10 kW
Tető: cserép
Éves hozam: 11.000 kWh

A családi ház és a kocsibeálló tetőfelületének kombinálásával telepítettük ezt a 10 kW-os rendszert Vecsésen, amely 34 db  LONGi Solar 320W, mono PERC félcellás napelemmel biztosítja a hosszú távon legoptimálisabb hozamot. A rendszerhez 1 db Suntrio Plus 10K inverter tartozik. 
Napelem Vecsésen
Családi házra napelem
Cserép tetőre napelem
Monokristályos napelem kivitelezés
10kW monokristályos smart
Helyszín: Budaörs, Pest megye 
Típus: visszatáplálós
Teljesítmény: 10 kW
Tető: lapostető
Éves hozam: 12.000 kWh

Amikor az az igény érkezik egy ügyfél részéről, hogy szeretné eldugni a kiváncsi szemek elől a napelem rendszert, és emellett adott egy lapostető, akkor erre tökéletes megoldás az S-Flex alacsony 5 fokos lapostetős tartószerkezete.

Budaörsön 34 db Suntech Maxim 290W full black PERC monokristályos napelemból és egy 1 db Fronius Symo 10.0 inverterből álló napelem rendszert telepítettünk ennek az igénynek megfelelve.
Budaörsi referenciánk
Napelem magánszemélyeknek
10kW monokristályos
Helyszín: Szentendre, Pest megye
Típus: visszatáplálós
Teljesítmény: 10 kW
Tető: korcolt lemez, zsindely
Éves hozam: 12.000 kWh

Több különböző tetőfelület kombinálásával készült el ez a 11kW-os rendszer, amely egy szentendrei családi ház teljes villamos energia igényét biztosítja megújuló energiával. Korcolt lemez fedésre, lapostetőre kiemelő tartóval, valamint a garázs zsindely fedésére is telepítettük a rendszert, amely 38 Suntech Maxim full black 295Wp smart PERC napelemből és 3 db HUAWEI SUN 2000-5 KTL wifis inverterből áll.
Szentendrei munkánk
Napelem zsindely tetőre
10kW monokristályos smart
Helyszín: Pilisvörösvár, Pest megye
Típus: visszatáplálós
Teljesítmény: 10 kW
Tető: cserép
Éves hozam: 12.000 kWh

Egy korábban telepített rendszerünket bővítettük nemrégiben, ugyanis azóta jelentősen megnőtt a háztartás villamos energia igénye. A rendszer bővítése megfelelően megtervezett és kivitelezett telepítés esetén később is megvalósítható, ehhez különösen rugalmas megoldást biztosítanak a Maxim optimalizált okos napelemek. Pilisvörösvári ügyfelünknél így további 10 kW teljesítménnyel bővítettük a rendszert (32 db Suntech Maxim full black 295W-os smart PERC napelem és 1 db Huawei SUN2000L-12KTL inverter).
Pilisvörösvári napelem rendszer
Rendszer bővítés
6kW monokristályos smart
Helyszín: Pilisvörösvár, Pest megye
Típus: visszatáplálós
Teljesítmény: 6 kW
Tető: egyedi
Éves hozam: 7.500 kWh

Ha a tetőn nem lehet a fogyasztásnak megfelelő méretű napelem rendszert telepíteni, akkor egyedi megoldásokat kell kitalálni. Pilisvörösváron ennél a családi háznál a kerítés használatával lehetett telepíteni a megfelelő rendszert, amelyhez egyedi kiemelő tartót gyártattunk le.

Ezzel a speciális rögzítéssel összesen 24 db Jinko Maxim 285W full black, smart, monokristályos PERC napelem és 1 db Fronius Symo 7.0-3-M inverter került felszerelésre.
Pilisvörösvári munkálatok
Kerítésre telepítés

Akik már minket választottak

Schal-Tech Homlokzattechnika
EcoSmart
Visual Print nyomdaüzem
Nógrádker Zrt.
Günzer Villány
Rózsahegyi
Berkemann
Podmaniczky szőlőbirtok és pincészet Balatonföldvár
Alma gyógyszertárak

Felkeltettük az érdeklődését?

Ingyenes ajánlatot kérne vagy kérdése van?

Hívjon minket bátran!
Energoptimo Kft.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 24926953-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-195780

Adatvédelmi nyilatkozat
Ügyfélfogadás
Hétfő: 07:00 - 15:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: Előre egyeztetve
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

Iroda: 2600 Vác, Gödöllői út 15.

Székhely és postacím: 2600 Vác, Gödöllői út 15.