Pályázatírás, finanszírozás

pályázatírás, finanszírozás

Komplex lakossági és céges megoldások

A megújuló energiaforrások használatához nyújtott állami támogatással a költséghatékony fűtéskorszerűsítés költségei 3-4 év alatt megtérülhetnek.

A pályázatok sikeres elnyeréséhez az eljárás összetett és időigényes volta miatt kiemelten ajánlott szakértő segítséget igénybe venni.

Szeretnénk figyelmébe ajánlani, hogy legyen szó Otthonfelújítási vagy 30-100%-os mértékű, vissza nem térítendő beruházási támogatásról - partnercégünkkel a napelem-kivitelezés terén pályázatírási szolgáltatást is biztosítunk lakossági és vállalati ügyfeleink számára egyaránt.

Szolgáltatásunk keretében ingyenes helyszíni felmérés után részletes tájékoztatást nyújtunk a pályázati feltételekről, díjmentes előminősítést biztosítunk, személyre szabott tervdokumentációt és telepítési vázlatot is készítünk ügyfeleink számára, továbbá a pályázati eljárás menedzselését is ellátjuk.

A napelemrendszer-támogatásokhoz Önnek meghatározott mértékű önrészt kell biztosítania, a fennmaradó összeget vissza nem térítendő állami támogatásból tudja fedezni, cégünk pedig 5%-os sikerdíjat számol fel a pályázat sikeres elnyerése esetén.

Érdeklődjön a lehetőségekről!

Pályázatok elnevezésű aloldalunkon folyamatosan frissítjük az aktuális lakossági és vállalati pályázati lehetőségeket. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal telefonos elérhetőségeinken, vagy kérjen tőlünk ajánlatot pályázatírásra az ajanlat@energoptimo.hu e-mail címen az ajánlatkérő űrlapokon!

Ingyenes ajánlatot kérne vagy kérdése van?

Hívjon minket bátran!
Energoptimo Kft.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 24926953-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-195780

Adatvédelmi nyilatkozat
Ügyfélfogadás
Hétfő: 07:00 - 15:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: Előre egyeztetve
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

Iroda: 2600 Vác, Gödöllői út 15.

Székhely és postacím: 2600 Vác, Gödöllői út 15.