Energetikai tanácsadás

energetikai tanácsadás

Energiatanúsítvány készítéssel is!

A különböző rendszerek hosszú és időigényes kiépítése, továbbá a többlépcsős ügyintézési folyamat miatt energetikai beruházása előtt kiemelten érdemes szakértő segítséget igénybe vennie.

Cégünk komplex energetikai tanácsadást nyújt Önnek, amelynek során optimális megvalósítási-kivitelezési javaslatokat teszünk az energiahatékonyság növelését biztosító napelemrendszerek és elektromos fűtési rendszerek kiépítésére.

Szolgáltatásunk keretében először egy ingyenes konzultáció során felmérjük ügyfeleink igényeit, energia felhasználási szokásait, jövőbeli terveit, majd a helyszíni szemle során az épület szerkezeti elemeit, és azokat az adottságokat is, amelyek jelentősen befolyásolják a rendszer gazdaságos üzemeltetését.

Komplex energetikai számítások alapján pontos költségtervet, igény esetén energetikai tanúsítványt is készítünk a pályázati források igénybevételéhez, illetve meghatározzuk a befektetett összeg megtérülési idejét és a megtakarítási potenciált is.

Továbbá részletes tájékoztatást adunk a rendszerek kiépítéséhez szükséges feltételekről, a kedvező hitelkonstrukciókról és az egyéb finanszírozási formákról.
 

Érdeklődjön a lehetőségekről!

Amennyiben környezetbarát és gazdaságos energetikai beruházását támogató tanácsadási szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdése van, keressen minket telefonos elérhetőségeinken, vagy kérjen tőlünk ajánlatot az ajanlat@energoptimo.hu e-mail címen vagy az ajánlatkérő űrlapokon!

Ingyenes ajánlatot kérne vagy kérdése van?

Hívjon minket bátran!
Energoptimo Kft.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 24926953-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-195780

Adatvédelmi nyilatkozat
Ügyfélfogadás
Hétfő: 07:00 - 15:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: Előre egyeztetve
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

Iroda: 2600 Vác, Gödöllői út 15.

Székhely és postacím: 2600 Vác, Gödöllői út 15.