Röviden a Nobo elektromos fűtőpanelekről

Röviden a Nobo elektromos fűtőpanelekről
2022.03.31.

Az elmúlt évtizedek a különböző fűtésmegoldások évtizede. Nem véletlenül, hiszen meleg otthonra mindenkinek szüksége van, a hagyományos, fosszilis energiahordozók ára viszont lassan tényleg az egekbe szökik.

Emellett környezetszennyezésnek és a klímaváltozásnak is egyre nyilvánvalóbb az életünkre gyakorolt hatása, ezért fontos olyan fűtésrendszert választanunk, ami energiatakarékos, környezetbarát, és kényelmes lakókörnyezetet biztosít. Lássuk a Nobo elektromos fűtés előnyeit!

Mik is azok a Nobo elektromos fűtőpanelek?

A Norvég Nobo a legnagyobb európai fűtőberendezés-gyártó cége, amely nemcsak termékei designos kivitele, hanem energiahatékony és egyszerű technológiai tulajdonságai miatt is hódít a piacon. A Nobo legfontosabb termékei azok a korszerű fűtőpanelek, amelyek egyre több és több hazai háztartásban váltják fel a konvektorokat és a gázkazánokat. A Nobo fűtőpaneljei teljes mértékben elektromosak, azonban a régi típusú elektromos fűtésrendszereknél jóval energiahatékonyabbak, így csak kisebb mértékben terhelik a villanyszámlát.

A Nobo elektromos fűtés működése

A Nobo elektromos fűtőpanelek működéséhez csupán egy közeli konnektorra van szükség, így rendkívül egyszerűen telepíthetők. Az egyes panelekben különleges, hosszú élettartamú kerámia fűtőbetétek vannak elhelyezve, amelyek mozgó alkatrészek nélkül képesek tökéletesen hangtalanul felmelegíteni a szobát, és áramoltatni a meleg levegőt.

Miért érdemes Nobo fűtőpanelt választani?

  • A termosztátjának köszönhetően pontosan beállítható a kívánt hőmérséklet.
  • A panelek beszerelése kifejezetten költséghatékony.
  • Nem kell aggódni a szénmonoxid-szivárgás miatt.
  • Nagy hőleadó felülettel rendelkezik.
  • Igény esetén mobil kivitelben is elérhető.
  • Nem igényel karbantartást.
Vissza