• "A projekt-tervezéshez tisztelet és együttműködés, a kivitelezéshez pedig nagy szakértelem társul az Energoptimonál!" Lakner László, Lakner Winery

  "A projekt-tervezéshez tisztelet és együttműködés, a kivitelezéshez pedig nagy szakértelem társul az Energoptimonál!" Lakner László, Lakner Winery

 • "Extra igényeim voltak, ezek leszervezésében is partnerek voltatok. 5*-ot adok!" Apkó László, Schal-tech Kft.

  "Extra igényeim voltak, ezek leszervezésében is partnerek voltatok. 5*-ot adok!" Apkó László, Schal-tech Kft.

 • "Precíz, szervezett, összehangolt munkavégzés, pontosság, udvarias viselkedés." Kétdoki Kft., Dr. Gyergyói László

  "Precíz, szervezett, összehangolt munkavégzés, pontosság, udvarias viselkedés." Kétdoki Kft., Dr. Gyergyói László

 • „Ügyfélbarát hozzáállás, vevői igények pontos felmérésének személyes feltérképezése, az ügyféligények rugalmas kezelése” Bodócs József, Budapest

  „Ügyfélbarát hozzáállás, vevői igények pontos felmérésének személyes feltérképezése, az ügyféligények rugalmas kezelése” Bodócs József, Budapest

Korszerűsítse szálláshelyét Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programmal!

2017.10.18.

Újra üzemeltetné a birtokában lévő szálláshelyet, vagy új vállalkozást indítva ennek lehetőségét keresi? Korszerűsítést igényel az épület, így speciális, anyagi támogatást venne igénybe? A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretein belül lehetőséget nyújtanak erre! Érdemes részletesen utána néznie, és megbízható szolgáltatót választania, ahol az elképzeléseinek megfelelően látják el a feladatokat!

Egyre több helyen találkozhatunk olyan épületekkel, amelyek egykor nagyszerűen töltötték be a szerepüket, mint szálláshely, azóta viszont szinte használhatatlanná váltak! Sokan nagy kedvet érzünk, hogy ezeket az építményeket és környezetüket felújítsuk, és újra a vendégek kedvelt helyévé varázsoljuk. Azonban ehhez nagy anyagi ráfordítás szükséges, ami nem biztos, hogy rendelkezésünkre áll. A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program most egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy gazdaságilag fenntartható, színvonalas szolgáltatást nyújtó létesítményt működtessünk! A napelem rendszerek alkalmazása, a világítás korszerűsítés, valamint más hasonló beruházások mind hozzájárulhatnak a környezettudatos, komfortos életvitel megteremtéséhez. Megfelelő céget felkeresve segítséget kaphatunk ezek kivitelezéséhez, a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretein belül pályázva pedig jelentős támogatásban részesülhetünk!

Teljes körű energia megtakarítási megoldásokat kínálva, konkrét megtérülést ígérve, egyedi műszaki kivitelezést biztosítva vállaljuk a különféle munkálatok eredményes teljesítését! A napelem rendszerek beépítése, a világítás korszerűsítés és más egyéb feladatok elvégzése előtt ingyenes helyszíni felmérést végzünk, és részletesen tájékoztatjuk a tudnivalókról! Lehetősége van a pályázatokon keresztül nyert támogatásokat felhasználni, így egyszerűen megvalósíthatja terveit. Informálódjon mindezekről bővebben a www.energoptimo.hu weboldalunkon!

Érje el a megfelelő felújítási módot alkalmazva a legmagasabb energia megtakarítást! Tájékozódjon a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programról, és vegye igénybe megbízható, magas minőségű szolgáltatásainkat! Keressen minket a 06-20-984-7328-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a service@energoptimo.hu e-mail címünkre!

forrás: http://elonyok.hu/2017/09/26/korszerusitse-szallashelyet-kisfaludy-turisztikai-fejlesztesi-programmal/

vissza

Keressen minket!

Kérdése lenne? Itt vagyunk, hogy segítsünk!

+3620 984 7328

+3670 385 6302

+3620 356 6600

service@energoptimo.hu

2600 Vác, Balassagyarmati út 29.

Hasznos Oldalak:

energia.lap.hu
futes.lap.hu
napelem.lap.hu 

Megosztás

Rólunk mondták

"A projekt tervezéséhez tisztelet és együttműködési készség, a pályázatos anyagok kezeléséhez végtelen türelem, a kivitelezéshez pedig nagy szakértelem társul az Energoptimo-nál! Csak ajánlani tudom Őket!”

Lakner László, ügyvezető-tulajdonos, Laknery Winey Kft.

„Precíz, szervezett, összehangolt munkavégzés, pontosság, udvarias viselkedés."

Dr. Gyergyói László, ügyvezető, Kétdoki Kft.

„Az ügyfélbarát hozzáállás, a telepítési helyszín és a vevői igények pontos felmérésének személyes feltérképezése, továbbá az ajánlati változatok és az ügyféligények rugalmas kezelése mind azt a döntésemet alapozták meg, hogy az Energoptimo Kft.-t válasszam a HMKE napelemes rendszer telepítésére. A rendszer a beüzemelése óta kiválóan működik, ezúton is köszönöm az együttműködést!”

Bodócs József, Budapest

„Kiemelném a jó kommunikációt, tényleg mindent meg tudtunk beszélni.”

Fábián József, ügyvezető, Otis Bt.

„Tökéletesen elvégeztétek a dolgotokat, minden rendben zajlott, jöttetek amikor megbeszéltük, és azóta is szépen működik a rendszer. Extra igényem is volt, mert a nyílászárókkal és lemezburkolatokkal azonos színű napelemes tartószerkezetet szerettem volna, és ennek leszervezésében is partnerek voltatok. Tőlem mindenre 5*-ot kaptok!”

Apkó László, Budaörs