Nobo fűtőpanel napelemmel albérlőknek és bérbeadóknak

Nobo fűtőpanel napelemmel albérlőknek és bérbeadóknak
2022.09.29.

Az elektromos fűtőpaneleknek számos előnyük ismert, azonban amellett, hogy napelemekkel társítva környezetbarát fűtési megoldást jelentenek, sok mindenkinek érheti meg a használatuk.

Nobo fűtőpaneleket keres kiegészítő fűtésként? Vagy egyszerű megoldásként lakáskiadásra? Könnyebb, mint gondolná!

Elektromos fűtés környezetbarát módon

Az energiaszámlák és így a korszerűsítő energetikai beruházások egyre inkább foglalkoztatják az embereket, és a fosszilis energiahordozóktól való függetlenedésre a legnépszerűbb megoldás a napelem telepítés elektromos fűtéssel. Egy jól kiépített napelem rendszer akár az egész háztartás energiaszükségletét fedezheti, így az energiatakarékos Nobo fűtőpanelek ideális választást jelenthetnek a villany- és gázszámla nélküli fűtés megvalósításához. De mi van, ha nincs napelemes fűtési rendszerünk? Akkor már nem is érheti meg fűtőpaneleket telepíteni? Dehogynem!

Nobo infrapanel bérbeadóknak

Bérbeadóként az egyik legnagyobb kihívás lehet a rezsiköltségek beszedése, illetve azok féken tartása, ami távol tartózkodó lakástulajdonosként a hagyományos fűtésrendszerek esetében különösen nehézkessé válhat. Egy-egy nyitva hagyott ablak és a maximumra tekert fűtés óriási gázszámlákat eredményezhet, ami komoly konfliktusokhoz is vezethet, ha ezeket aztán a bérlő nem tudja kifizetni. A Nobo paneleknek rendkívüli előnye, hogy okos, könnyen vezérelhető technológiát alkalmaznak. Ezt az előnyt pedig a bérbeadók aknázhatják ki legjobban, hiszen így egyszerűen beállíthatják a lakás hőmérsékletét, így közbe lépve, ha esetleg túlfogyasztás történne.

Nobo fűtőpanel bérlők számára

A Nobo fűtőpanelek ugyanakkor a bérlőknek is jó szolgálatot tehetnek, amennyiben az adott ingatlan fűtésrendszere korszerűsítésre szorulna, ám a tulajdonos nem tudja modernizálni az ingatlant. Az egyes fűtőpanelek egyszerűen felszerelhetők, és csupán megfelelő áramhálózatra és egy közelben lévő konnektorra van szükség a használatukhoz. Bérlőként így rendkívül könnyen egészíthetjük ki a gyenge konvektoros fűtést modern megoldásokkal, ráadásul költözés után a fűtőpanelt le is szerelhetjük, és magunkkal is vihetjük.

Szeretné Ön is Nobo fűtőpanelekkel modernizálni fűtésrendszerét? Kérje ajánlatunkat!

Vissza