Minden, amit az 50 kW-os napelem rendszerről tudni érdemes

Minden, amit az 50 kW-os napelem rendszerről tudni érdemes
2023.09.27.

Hallott már erről és kíváncsi, hogy minek köszönheti töretlen népszerűségét az 50 kW-os napelem rendszer? Vállalata költségeinek csökkentése miatt napelem rendszer telepítésén gondolkozik, de szeretne az engedélyeztetés minden nyűgjétől-bajától megszabadulni? Önmagában már az 50 kW-os napelem rendszer ára is csalogató, de még többet megtudna a típus előnyeiről? Ha igen, érdemes tovább olvasnia, hiszen következő bejegyzésünkben részletesebben is kitérünk az 50 kW-os napelem rendszer praktikusságára, ugyanakkor néhány szót ejtünk arról is, hogy milyen elváráshoz nem feltétlenül igazodik a háztartási méretű kiserőműnek számító napelemes rendszer. Tudjon meg többet!

Napelem kivitelezés egyszerű engedélyeztetéssel

Nagy általánosságban elmondható, hogy az 50 kW-os napelem rendszert olyan cégekhez, közintézményekhez, bevásárlóközpontokhoz, ipari létesítményekhez, csarnokokhoz ajánljuk, ahol szeretnének megszabadulni a magas villanyszámlák terhétől. Olyan helyekre, akár önkormányzati intézményekhez, ahol a jövőre nézve is környezettudatos és praktikus döntést hoznának. Mindenhova, ahol professzionális és gyors napelem kivitelezésre van szükség. A háztartási méretű kiserőműnek számító, 50 kW napelem rendszerrel (HMKE) jelentős összegeket is megtakaríthat, ráadásul kiemelt előnyének számít – a gyors kivitelezés és a könnyű engedélyeztetés mellett –, hogy sokoldalúan rögzíthető. Különböző tartószerkezet megoldásokkal egy 50 kW-os napelem rendszer lapos, ferde vagy trapéz tetőre is telepíthető, ráadásul minden típusú tetőfedő anyaghoz létezik rögzítési technika, így abszolút kompromisszummentes megoldást jelenthet.

 

Az 50 kW-os napelemes rendszer előnyei, hátrányai

Alapvetően az 50 kW napelem rendszer árát nagyon sok tényező befolyásolhatja ezért, ha más hátrányt nem is, de azt mindenképp meg kell említenünk, hogy nem tudunk az első megkeresésre azonnal egy pontos árajánlattal szolgálni. Az egyedi, rejtett költségektől mentes, megbízására szabott árajánlatot csakis egy előzetes helyszíni felmérés után tudjuk a rendelkezésére bocsájtani. Jó hír viszont, hogy teljes körű szolgáltatásainknak köszönhetően, nem csak megtervezzük és szakszerűen telepítjük megrendelt napelem rendszerét, de az engedélyeztetést, az adminisztrációs teendőket is nyugodtan ránk bízhatja. És hogy milyen további előnyei vannak, ha mellettünk, illetve az általunk tervezett, felszerelt 50 kW-os napelemes rendszer mellett dönt?

 

Megbízható szakemberek, igény esetén szaktanácsadás

  • Telepítésnél csakis az ideális tájolású felület számít, a tető típusa nem;
  • hosszú távon is megbízhatóan üzemelő, az időjárás viszontagságainak is ellenálló, minőségi és márkás napelemes rendszereket forgalmazunk;
  • csakis megbízható, tapasztalt szakemberekkel dolgozunk;
  • legyen szó napelemes rendszerről, napelem fűtésről vagy hővisszanyerő szellőztető rendszerről, igény esetén szaktanácsadással is segítjük régi és új ügyfeleinket.

Ha felkeltettük az érdeklődését, ne habozzon, lépjen kapcsolatba mielőbb velünk elérhetőségeink valamelyikén!

Vissza