Gázról Nobo elektromos fűtésre váltana?

Gázról Nobo elektromos fűtésre váltana?
2022.03.10.

Számos oka lehet annak, ha valaki egyik percről a másikra úgy érzi, egyszer és mindenkorra szeretne búcsút inteni gázfűtésének.

Az esetek többségében egy komolyabb meghibásodás után jutnak megrendelőink erre az elhatározásra, és választják inkább a csendesen, megbízhatóan működő, letisztult megjelenésű Nobo elektromos fűtőpanelt.

Elektromos fűtés – Nobo norvég fűtőpanelekkel

Ha egy cirkó kazán elromlik vagy már teljesen elavult, javíthatatlan, akkor bizony tetszik vagy sem, de kezdhetünk számolni a több százezer forintos, de olykor milliós nem várt kiadásokkal. Egy vadiúj fűtésrendszer kiépítése nem olcsó, az engedélyeztetés, papírozás, szerelés pedig idő- és energiaigényes. Ehhez képest a Nobo elektromos fűtés gyorsan, egyszerűen, gépészeti beavatkozás nélkül telepíthető, ráadásul az évek során semmilyen karbantartást nem igényel. Mivel ezek a panelek árammal működnek (igény esetén napelem rendszerrel is kombinálhatóak), ezért nincs szükség kéményre, szén-monoxid mérőre és így már a gázszivárgástól sem kell tartani. Egy Nobo fűtésrendszer kiépítése nagyságrendekkel olcsóbb, mint egy gázos fűtőberendezés telepítése, plusz nincs szükség hozzá engedélyeztetésre sem. Szervizköltsége gyakorlatilag nulla, karbantartást pedig nem igényel az ilyen típusú elektromos fűtés. Nobo norvég fűtőpanellel fűteni egészséges is, mivel biológiailag optimális meleget ad, és plusz pont, hogy a gázfűtéssel szemben sokkal egyenletesebb hőleosztást biztosít.

Válassza napjaink egyik legmodernebb fűtési megoldást, és néhány információ megadásával kérje igényeihez szabott, részletes árajánlatunkat még ma! Ha úgy érzi, a jelenlegi világpolitikai helyzet miatt is szeretné a közeljövőben függetleníteni magát a gázszolgáltatástól, akkor is érdemes elgondolkoznia ezen a gazdaságos, korszerű lehetőségen.

Vissza