Energiatakarékos fűtés nyaralókba is

Energiatakarékos fűtés nyaralókba is
2022.05.27.

Ha azon szerencsések közé tartozik, akik a mindennapok fáradalmait saját nyaralóban vagy hétvégi házban pihenheti ki, biztosan elgondolkozott már azon, hogy milyen gazdaságos fűtési megoldással tehetné még komfortosabbá ingatlanát.

Arról már számtalanszor írtunk, hogy miért éri napelemes fűtési rendszerre váltania otthonában, most pedig elérkezettnek látjuk az időt – így a nyaraló szezon kezdetén –, hogy néhány gondolat erejéig kitérjünk arra is, hogy miért jó választás víkendházában elektromos fűtést használnia. Például, mert ha napelem fűtéssel kombinálja azt, a villany- és gázszámlája akár 0 Ft is lehet.

Gazdaságos és komfortos az elektromos fűtés Nobo panellel

Ha a gazdaságosság mellett a kényelmi és praktikussági szempontokat is figyelembe vesszük, a Nobo fűtőpanelekkel csakis jól járhat. Abban az esetben is, ha csak késő tavasztól kora őszig van használatban a nyaralója, még akkor is szüksége lehet olykor-olykor egy kis fűtésre. Napjaink szeszélyes időjárása szinte megköveteli, hogy ne csak azokban a víkendházakban legyen fűtési alternatíva, amiket télen is aktívan használnak, hanem lehetőleg minden nyaraló ingatlanban legyenek adottak ezek a kényelmi lehetőségek. Mert időszakosan is jól tud esni – főleg az esti órákban –, ha néhány plusz fokkal „rásegítünk” a benti hőmérsékletre.
Nobo elektromos fűtőpanelekkel pillanatok alatt meleget varázsolhat, ráadásul ezek már olyan korszerű berendezések, amik kitűnően automatizálhatóak, programozhatóak. Akár a távolból, mobiltelefonnal is bekapcsolhatóak, szabályozhatóak, így nem is kell ahhoz feltétlen a helyszínen lennie, hogy aktiválja a fűtést.

Miért válasszon modern Nobo norvég fűtőpaneleket nyaralójába is?

  • kedvező árú beruházási költség;
  • energiatakarékos üzemeltetés;
  • egyedi hőfok beállítás;
  • programozhatóság, távolról vezérlés;
  • magasabb komfortérzet;
  • kombinálhatóság napelemes fűtési rendszerrel.


 

Vissza