• "A projekt-tervezéshez tisztelet és együttműködés, a kivitelezéshez pedig nagy szakértelem társul az Energoptimonál!" Lakner László, Lakner Winery

  "A projekt-tervezéshez tisztelet és együttműködés, a kivitelezéshez pedig nagy szakértelem társul az Energoptimonál!" Lakner László, Lakner Winery

 • "Extra igényeim voltak, ezek leszervezésében is partnerek voltatok. 5*-ot adok!" Apkó László, Schal-tech Kft.

  "Extra igényeim voltak, ezek leszervezésében is partnerek voltatok. 5*-ot adok!" Apkó László, Schal-tech Kft.

 • "Precíz, szervezett, összehangolt munkavégzés, pontosság, udvarias viselkedés." Kétdoki Kft., Dr. Gyergyói László

  "Precíz, szervezett, összehangolt munkavégzés, pontosság, udvarias viselkedés." Kétdoki Kft., Dr. Gyergyói László

 • „Ügyfélbarát hozzáállás, vevői igények pontos felmérésének személyes feltérképezése, az ügyféligények rugalmas kezelése” Bodócs József, Budapest

  „Ügyfélbarát hozzáállás, vevői igények pontos felmérésének személyes feltérképezése, az ügyféligények rugalmas kezelése” Bodócs József, Budapest

Energia optimalizálás garantált megtérüléssel

Keressen minket!

Kérdése lenne? Itt vagyunk, hogy segítsünk!

+3620 984 7328

+3670 385 6302

+3620 356 6600

service@energoptimo.hu

2600 Vác, Balassagyarmati út 29.

Hasznos Oldalak:

energia.lap.hu
futes.lap.hu
napelem.lap.hu 

Facebook oldal

Megosztás

„Túl jó ahhoz, hogy igaz legyen” – alapgondolatok a Vickers Energia Menedzsment Rendszerrő

2015.03.19.

Nem épületfelügyelet, hanem önprogramozó ipari energia menedzsment rendszer

„Túl jó ahhoz, hogy igaz legyen” - mondják sokszor leendő partnereink azután, hogy meglátják a felmért gyáregység fűtési költségeinek csökkentésére készített kalkulációnkat. Pedig a Vickers Energia Menedzsment Rendszer már több mint 20 éve a piacon van, összesen több mint 4.700 gyárban, raktárban és más ipari létesítményben működik jelenleg is. Tehát nem egy „vagy működik vagy nem” típusú frissen piacra dobott termék, hanem bevált, bizonyított technológia.

 

De hogy mi is ez az egyedülálló technológia? Mitől tud többet a Vickers EMS, mint más energia menedzsment vagy épületfelügyeleti rendszerek? Röviden bemutatjuk a Vickers EMS legfontosabb eddigi eredményeit, technológiájának alapjait:

 

- 4.700 db installáció (!) az Egyesült Királyságban, folyamatos terjeszkedés USA-ban, Kanadában, Európában

- Az elmúlt 10 évben a Vickers EMS eredményei: 10.5 Milliárd kWh megtakarítás, 2 Millió tonna CO2 kibocsátás csökkentés

- Egyedülálló „self-prediktív” technológián alapuló ipari fűtés vezérlő rendszer, amelyet kifejezetten energia megtakarításra fejlesztettek ki - az eddigi installációk esetében az átlagos energia megtakarítás 43%! Mivel a Vickers EMS kifejezetten ipari fűtés rendszerek energiatakarékos működtetésére lett kifejlesztve (hőlégbefúvók, sötéten sugárzók, stb.), a 4.700 db installáció mind ipari létesítményekben, gyárakban, raktárakban, depokban hozta ezt az eredményt.

- A rendszer eddigi eredményeit az is bizonyítja, hogy a Vickers EMS az egyetlen energia menedzsment rendszer, amely valaha elnyerte az angol királynő környezetvédelmi díját (Queen’s Award for Environmental Achievement), elsősorban a CO2 kibocsátás bizonyított csökkentésében elért eredményei miatt. Emellett az évek alatt több másik díjat is elnyert, például legutóbb 2014-ben az „Energy Product of The Year” díjat.

- A rendszer önmagát programozza a nap 24 órájában, és eléri azt, hogy a fűtés a leghatékonyabb módon legyen szabályozva, vagyis az adott üzemben vagy raktárban a lehető legkevesebb energia felhasználás legyen.

- Az energia takarékos működés mellett biztosítja azt, hogy mindig pontosan az elvárt hőmérséklet legyen a beállított zónákban.

- A Vickers EMS bármilyen ipari fűtési rendszerrel kompatibilis (pl. hőlégfúvó, sötéten sugárzó, légkezelő, kazán, a termoventilátor, stb.), nem szükséges lecserélni a jelenlegi hőleadókat, semmilyen épületgépészeti beavatkozásra nincs szükség.

A cikk folytatása az áprilisi hírlevélben következik.

vissza