• Napelem rendszer céges telephelyekre 55%-os támogatással!

  Napelem rendszer céges telephelyekre 55%-os támogatással!

  Most féláron telepíthet céges telephelyére napelem rendszer a GINOP 414 és 413 pályázati támogatással! 4 éves megtérülés, vissza nem térítendő támogatással!

 • Elektromos ipari fűtési megoldások megújuló energiával kombinálva

  Elektromos ipari fűtési megoldások megújuló energiával kombinálva

  Komfortos, olcsó, környezettudatos ipari fűtés

 • Napelem rendszerek telepítése

  Napelem rendszerek telepítése

  Napenergia hasznosítása ipari környezetben - elektromos áram termelés az energiatudatosság és a fenntarthatóság jegyében

 • Üzemcsarnokok, raktárak, irodák LED világítás tervezése, kivitelezése

  Üzemcsarnokok, raktárak, irodák LED világítás tervezése, kivitelezése

  Akár 80%-os költség csökkentéssel és 8 hónapon belüli megtérüléssel

Energia optimalizálás garantált megtérüléssel

Keressen minket!

Kérdése lenne? Itt vagyunk, hogy segítsünk!

+3620 984 7328
+3620 356 6600

service@energoptimo.hu


Személyesen is várjuk bemutatótermünkben!

2600 Vác, Balassagyarmati út 29.

Hétfő-Péntek: 8.00-16.30

Szombat: Előre egyeztetett időpontban


Hasznos Oldalak:

energia.lap.hu
futes.lap.hu
napelem.lap.hu 

Facebook oldal

Google+

Megosztás

Cégünk Fogyasztói Vélemény tanúsítvánnyal rendelkezik.

A "Fogyasztói Vélemény " tanúsítványt csak olyan vállalkozások érdemelhetik ki, melyek az ügyfelek visszajelzései alapján kifogástalan véleménnyel rendelkeznek a világhálón.

Pályázatok, támogatás

Korszerűsítse szálláshelyét Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programmal!

2017.10.18.

Újra üzemeltetné a birtokában lévő szálláshelyet, vagy új vállalkozást indítva ennek lehetőségét keresi? Korszerűsítést igényel az épület, így speciális, anyagi támogatást venne igénybe? A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretein belül lehetőséget nyújtanak erre! Érdemes részletesen utána néznie, és megbízható szolgáltatót választania, ahol az elképzeléseinek megfelelően látják el a feladatokat!

Egyre több helyen találkozhatunk olyan épületekkel, amelyek egykor nagyszerűen töltötték be a szerepüket, mint szálláshely, azóta viszont szinte használhatatlanná váltak! Sokan nagy kedvet érzünk, hogy ezeket az építményeket és környezetüket felújítsuk, és újra a vendégek kedvelt helyévé varázsoljuk. Azonban ehhez nagy anyagi ráfordítás szükséges, ami nem biztos, hogy rendelkezésünkre áll. A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program most egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy gazdaságilag fenntartható, színvonalas szolgáltatást nyújtó létesítményt működtessünk! A napelem rendszerek alkalmazása, a világítás korszerűsítés, valamint más hasonló beruházások mind hozzájárulhatnak a környezettudatos, komfortos életvitel megteremtéséhez. Megfelelő céget felkeresve segítséget kaphatunk ezek kivitelezéséhez, a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretein belül pályázva pedig jelentős támogatásban részesülhetünk!

Teljes körű energia megtakarítási megoldásokat kínálva, konkrét megtérülést ígérve, egyedi műszaki kivitelezést biztosítva vállaljuk a különféle munkálatok eredményes teljesítését! A napelem rendszerek beépítése, a világítás korszerűsítés és más egyéb feladatok elvégzése előtt ingyenes helyszíni felmérést végzünk, és részletesen tájékoztatjuk a tudnivalókról! Lehetősége van a pályázatokon keresztül nyert támogatásokat felhasználni, így egyszerűen megvalósíthatja terveit. Informálódjon mindezekről bővebben a www.energoptimo.hu weboldalunkon!

Érje el a megfelelő felújítási módot alkalmazva a legmagasabb energia megtakarítást! Tájékozódjon a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programról, és vegye igénybe megbízható, magas minőségű szolgáltatásainkat! Keressen minket a 06-20-984-7328-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a service@energoptimo.hu e-mail címünkre!

forrás: http://elonyok.hu/2017/09/26/korszerusitse-szallashelyet-kisfaludy-turisztikai-fejlesztesi-programmal/

vissza