• Napelem rendszer céges telephelyekre 55%-os támogatással!

  Napelem rendszer céges telephelyekre 55%-os támogatással!

  Most féláron telepíthet céges telephelyére napelem rendszer a GINOP 414 és 413 pályázati támogatással! 4 éves megtérülés, vissza nem térítendő támogatással!

 • Elektromos ipari fűtési megoldások megújuló energiával kombinálva

  Elektromos ipari fűtési megoldások megújuló energiával kombinálva

  Komfortos, olcsó, környezettudatos ipari fűtés

 • Napelem rendszerek telepítése

  Napelem rendszerek telepítése

  Napenergia hasznosítása ipari környezetben - elektromos áram termelés az energiatudatosság és a fenntarthatóság jegyében

 • Üzemcsarnokok, raktárak, irodák LED világítás tervezése, kivitelezése

  Üzemcsarnokok, raktárak, irodák LED világítás tervezése, kivitelezése

  Akár 80%-os költség csökkentéssel és 8 hónapon belüli megtérüléssel

Energia optimalizálás garantált megtérüléssel

Keressen minket!

Kérdése lenne? Itt vagyunk, hogy segítsünk!

+3620 984 7328
+3620 356 6600

service@energoptimo.hu


Személyesen is várjuk bemutatótermünkben!

2600 Vác, Balassagyarmati út 29.

Hétfő-Péntek: 8.00-16.30

Szombat: Előre egyeztetett időpontban


Hasznos Oldalak:

energia.lap.hu
futes.lap.hu
napelem.lap.hu 

Facebook oldal

Google+

Megosztás

Cégünk Fogyasztói Vélemény tanúsítvánnyal rendelkezik.

A "Fogyasztói Vélemény " tanúsítványt csak olyan vállalkozások érdemelhetik ki, melyek az ügyfelek visszajelzései alapján kifogástalan véleménnyel rendelkeznek a világhálón.

Pályázatok, támogatás

Ipari fűtés

Ipari fűtés szabályozás a Vickers Energia Menedzsment Rendszerrel (Vickers EMS)

Fűtési költségek csökkentése garantáltan akár 40%-kal!
A 20 éves Vickers Energia Menedzsment Rendszer (Vickers EMS) az Egyesült Királyságban évente átlagosan 5 Millió Forintot spórol meg minden gyártó szektorban működő partnerének a fűtési költségek csökkentésével.

! AKTUÁLIS PÁLYÁZATOK ! (2016 - 2018) 

Vissza nem térítendő támogatás cégeknek energetikai felújításra, megújuló energia alapú rendszerekre! 

Komplex energetikai projektek támogatása mikro-, kis- és középvállalatoknál:

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel (GINOP‐4.1.1‐8.4.4‐16)

Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi
régióban kombinált hiteltermékkel (VEKOP-5.1.1-5.1.2-16)

Pályázat élelmiszeripari középvállalatok számára energetikai projektrésszel:

Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel (GINOP-1.2.6-8.3.4-16)

 

Mire jó?

Kifejezetten ipari fűtési rendszerek szabályozására, amivel az ipari fűtési költségek akár fele megtakarítható.

Kinek ajánlott?

Bármely ipari vállalat számára, ahol az üzemben vagy a raktár épületben a fűtés jelentős költséget jelent, és ezen a területen szeretnének megtakarítást elérni.

Milyen megtakarítást biztosít?

Több ezer eddig installált rendszer eredményei adják a bizonyított átlagszámot; ipari fűtési költségek 20-40%-át lehet a rendszer segítségével megtakarítani.

Mennyi a beruházás megtérülési ideje?

Átlagosan 1-3 éven belül megtérül a beruházás, ezután profitot termel a ki nem fizetett fűtési költségekkel.

Tudja meg, az Ön ipari létesítménye mennyit spórolhat a fűtési költségeken!

Hívjon minket a +3620 925 5741 telefonszámon vagy írjon nekünk a service@energoptimo.hu címre, és kérje ingyenes energetikai felmérésünket!

FONTOS: a fűtés menedzsment rendszer installációja bármilyen fűtési rendszerrel kompatibilis, vagyis nem szükséges lecserélni a jelenlegi rendszert és energia szolgáltatót sem kell váltani!

Garantált megtakarítás!
A helyszíni energia felmérés után garantáljuk az előre kalkulált megtakarítást!

Tekintse meg videónkat és tudjon meg többet!


Spóroljon pénzt. Spóroljon energiát.

A Vickers Energia Menedzsment Rendszer (Vickers EMS) megérkezett Magyarországra! Az intelligens fűtés szabályozási rendszert kifejezetten ipari fűtési rendszerek optimalizálására fejlesztették ki. A Vickers EMS különböző fűtési- és időzítési zónákat kezel tökéletes hatékonysággal, ezáltal jelentős költség- és szén-dioxid kibocsátás csökkentést biztosítva az ipari létesítmények számára.

A legtöbb gyártó üzem és raktár rendelkezik olyan helyiségekkel, ahol eltérő hőmérsékletre van szükség. Például az egyik részlegen fagyasztott termékeket tárolnak, egy másikban szárított ételeket, míg az irodában dolgozó munkatársak ennél kellemesebb hőmérsékletet szeretnének. A többszörösen díjazott ("Queen's Award for Environmental Achievement" és "Energy Product of the Year") Vickers EMS rendszer figyeli és szabályozza az épület hőmérsékletét anélkül, hogy bármilyen manuális beavatkozásra lenne szükség. A központi vezérlő egység folyamatosan szabályozza a hőmérsékletet a különböző fűtési zónákban, önállóan, bármilyen más időzítő vagy berendezés nélkül. Vagyis a rendszer más hasonló szabályozó rendszerekkel ellentétben nem egyszerűen a fűtés ki-be kapcsolását szabályozza, hanem a kívánt hőmérséklet eléréséhez maga kalkulálja ki a legoptimálisabb módot, azaz a legrövidebb égési idő mellett a legkevesebb energia felhasználást.

A rendszer önmagát képes programozni, így önállóan szabályozza azt, hogy mindig pontosan a kívánt hőmérséklet legyen az épület különböző zónáiban. Képes kezelni azokat a máskülönben kiszámíthatatlan tényezőket, mint az időjárás vagy az ajtók nyitódása, emellett kiszűri az ember általi vezérlés hibáit és az esetleges üzemzavarokat. Ezzel a rendszerrel a kézi vezérlés már csak a múlté.

Az installáció során digitális szenzorokat helyezünk el az épület különböző pontjain, amelyek 0,1 fokos pontossággal képesek érzékelni a hőmérséklet változást. Az installáció után csak akkor kell újraprogramozni a rendszert, ha a működési környezetben vagy a műszakokban jelentős változtatás történik.

Nem tippelünk, hanem pontosan kalkulálunk és garanciát vállalunk!

A Vickers EMS rendszerrel garanciát vállalunk az előre kalkulált energia megtakarításra, amely az ipari létesítmények esetében átlagosan 20-40%-os költség csökkenést, valamint szintén előre kalkulálható szén-dioxid kibocsátás csökkentést jelent. A központi vezérlő egység az összes fűtőtestet beállítja, és biztosítja a legalacsonyabb fogyasztást.

Nem igényel beruházást vagy bármilyen épületgépészeti beavatkozást!

A Vickers EMS rendszer minden ipari fűtési rendszerrel kompatibilis, beleértve a hőlégfúvós, a sugárzó csöves, a légkezelő (AHU), a kazán, a termoventilátor berendezéseket is. A rendszer beüzemeléséhez tehát semmilyen átalakítást nem kell végeznie a jelenlegi fűtési rendszeren!

Ez egy tipikus Win-Win helyzet: Ön pénzt és energiát spórol, ezen kívül bizonyíthatja a vállalat környezettudatos hozzáállását is. Kérje ingyenes energia felmérésünket, és tudja meg, mennyi profitot termelhet a csökkentett energia költségekkel!

Ügyfeleink hogy értékelik energia optimalizáló megdolásainkat? Olvassa el a Referenciákban

Díjak, amelyeket a Vickers EMS bizonyított eredményei miatt már elnyert:

- Queen's Award for Environmental Achievement (1999)
- Energy Product of The Year (2014)

További szolgáltatásaink: Ipari világítás, Napelem rendszer, Hőszivattyús rendszer, ISO50001, energia audit.