• Napelem rendszer céges telephelyekre 55%-os támogatással!

  Napelem rendszer céges telephelyekre 55%-os támogatással!

  Most féláron telepíthet céges telephelyére napelem rendszer a GINOP 414 és 413 pályázati támogatással! 4 éves megtérülés, vissza nem térítendő támogatással!

 • Elektromos ipari fűtési megoldások megújuló energiával kombinálva

  Elektromos ipari fűtési megoldások megújuló energiával kombinálva

  Komfortos, olcsó, környezettudatos ipari fűtés

 • Napelem rendszerek telepítése

  Napelem rendszerek telepítése

  Napenergia hasznosítása ipari környezetben - elektromos áram termelés az energiatudatosság és a fenntarthatóság jegyében

 • Üzemcsarnokok, raktárak, irodák LED világítás tervezése, kivitelezése

  Üzemcsarnokok, raktárak, irodák LED világítás tervezése, kivitelezése

  Akár 80%-os költség csökkentéssel és 8 hónapon belüli megtérüléssel

Energia optimalizálás garantált megtérüléssel

Keressen minket!

Kérdése lenne? Itt vagyunk, hogy segítsünk!

+3620 984 7328
+3620 356 6600

service@energoptimo.hu


Személyesen is várjuk bemutatótermünkben!

2600 Vác, Balassagyarmati út 29.

Hétfő-Péntek: 8.00-16.30

Szombat: Előre egyeztetett időpontban


Hasznos Oldalak:

energia.lap.hu
futes.lap.hu
napelem.lap.hu 

Facebook oldal

Google+

Megosztás

Cégünk Fogyasztói Vélemény tanúsítvánnyal rendelkezik.

A "Fogyasztói Vélemény " tanúsítványt csak olyan vállalkozások érdemelhetik ki, melyek az ügyfelek visszajelzései alapján kifogástalan véleménnyel rendelkeznek a világhálón.

Pályázatok, támogatás

Nagy könnyítést jelentettek be a napelemes nulla százalékos hitelnél!

2018.11.09.

NAGY KÖNNYÍTÉS lépett életbe a 0%-os lakossági energetikai hitelnél: május 7-től már online is beadhatóak az 5 millió forint alatti hitelkérelmek! Ez azt jelenti, hogy ha információszerzésért be is megy valaki az MFB Pontok hálózatába, de a tényleges hitelkérelem benyújtását már interneten, kényelmesen el lehet intézni. Aztán persze a kérelem hitelesítéséhez és a szerződés aláírásához újra be kell menni.

 Az igénylés folyamata:
Az Online Hitelkérelmi Rendszerben magánszemélyek adhatják  be hiteligényüket 5 millió forintos hitelösszegig. A hiteligénylés egy gyors  regisztrációt követően elindítható, a hitelkérelem kitöltését pedig bármikor  szüneteltetheti, majd később folytathatja az ügyfél - emeli ki az MFB  közleménye. Az ügyfelek a beruházás tervezésével, átgondolásával párhuzamosan,  folyamatosan feltölthetik a már rendelkezésre álló adatokat, azaz nem kell  minden információt egy alkalommal megadni. A hiteligényléshez szükséges  dokumentumokat az ügyfelek fel tudják tölteni az online felületre.

Az internetes hiteligénylés során az érdeklődők telefonon is  kaphatnak segítséget. A regisztrációval kapcsolatban az MFB munkatársai, a  dokumentáció kitöltésében pedig az MFB Pontokat üzemeltető hitelintézetek  telefonos ügyfélszolgálata nyújt szakértő támogatást banki nyitvatartási  időben.
 A hiteligénylés teljes folyamata elvégezhető az Online  Hitelkérelmi Rendszerben, a hiteligénylőnek csak az interneten benyújtott  kérelem hitelesítésére kell személyesen befáradnia az online alkalmazásban  kiválasztott MFB Pontra. A hitelbírálatot követően már csak a szerződés  személyes aláírása van hátra, amely szintén a kiválasztott MFB Ponton végezhető  el.

    Mire és mennyit lehet igényelni?
Az európai uniós forrású Lakossági Energiahatékonysági  Hitelprogram (kódszáma: GINOP-8.4.1/A-17 és VEKOP-5.2.1-17) keretében az  energiahatékonyság javítására, vagyis többek között homlokzati hőszigetelésre,  födémszigetelésre, nyílászáró cserére, világítás- és fűtéskorszerűsítésre  igényelhető visszatérítendő forrás. Emellett a hitelösszeg fordítható megújuló  energia felhasználására, ide tartoznak a napelemes, napkollektoros rendszerek,  valamint a hőszivattyús és biomassza hőtermelő berendezések.

A piaci feltételeknél jóval kedvezőbb hitel kamatozása a  teljes futamidő alatt nulla százalék, a minimális önerő 10%, a futamidő akár 20  év is lehet. Az igényelhető hitelösszeg családi házak esetében minimum 500  ezer, maximum 10 millió forint, míg társasházak és lakásszövetkezetek esetében  minimum 500 ezer, maximum 7 millió forint. 5 millió forint hitelösszeg alatt  nem szükséges fedezetet bevonni, azaz az ingatlanra nem kerül jelzálog  bejegyzés.

A lakossági energiahatékonysági hitelhez nem kapcsolódnak  egyéb költségek, mint például a kezelési költség vagy az előtörlesztés díja. Az  igénylőknek nem kell kamat-és árfolyamkockázattal számolniuk, vagyis a futamidő  alatt csak a ténylegesen felvett hitelösszeget kell visszafizetni.

Mi az amiben mi segíthetünk?
A hitel ügyintézésben és kivitelezésben körül ölelően tudunk segédkezni Önnek!

LAKOSSÁGI energia-hatékonysági megoldásaink:
    NAPELEM RENDSZEREK
    tervezése, engedélyeztetése, kivitelezése
    ELEKTROMOS FŰTÉS
    intelligens infra fűtőfilm, infrapanel
    kivitelezés napelem rendszerrel kombinálva
    HŐSZIVATTYÚS RENDSZEREK
    tervezése, engedélyeztetése, kivitelezése
    CSALÁDI HÁZAK ÉPÜLETENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE
    épületszigetelés, nyílászáró csere
    ENERGIA TANÚSÍTVÁNY, ENERGETIKAI TANÁCSADÁS
    passzív közeli házak tervezéséhez, kivitelezéséhez

vissza