• Fűtési költségek csökkentése garantáltan 40%-kal!

  Fűtési költségek csökkentése garantáltan 40%-kal!

  Átlagosan 1-3 éven belüli megtérülés

 • Világítási költségek csökkentése akár 80%-kal!

  Világítási költségek csökkentése akár 80%-kal!

  Akár 8 hónapon belüli megtérülés

 • Megújuló energiák hasznosítása

  Megújuló energiák hasznosítása

  Környezettudatos megoldások ipari fűtésre és elektromos áram termelésre

Energia optimalizálás garantált megtérüléssel

Keressen minket!

Kérdése lenne? Itt vagyunk, hogy segítsünk!

+3620 984 7328
+3670 385 6302

service@energoptimo.hu

Személyesen is várjuk bemutatótermünkben!

2600 Vác, Balassagyarmati út 29.

Hétfő-Péntek: 8.00-16.30

Szombat: Előre egyeztetett időpontban


Hasznos Oldalak:

energia.lap.hu
futes.lap.hu
napelem.lap.hu 

Facebook oldal

Google+

Megosztás

Cégünk Fogyasztói Vélemény tanúsítvánnyal rendelkezik.

A "Fogyasztói Vélemény " tanúsítványt csak olyan vállalkozások érdemelhetik ki, melyek az ügyfelek visszajelzései alapján kifogástalan véleménnyel rendelkeznek a világhálón.

Pályázatok, támogatás

Javítson egyszerűen a mezőgazdasági és feldolgozó üzemek energiahatékonyságán!

2018.05.03.

Szeretne fejlődést elérni vállalkozásában? Mezőgazdasági területen, vagy feldolgozó üzemben tevékenykedik, ahol szükség van a korszerűsítésre? A kormány által nyújtott, vissza nem térítendő támogatások hatalmas segítséget nyújthatnak Önnek is, a megújuló erőforrások felhasználásával pedig környezetbarát módon javíthat az energiahatékonyságon.

Mezőgazdasági termelőként, és más hasonló munkaterület fenntartójaként rengeteg anyagi ráfordításra van szükségünk annak érdekében, hogy sikeresek legyünk. Több alkalommal hirdetnek pályázatokat, amelyek lehetőséget nyújtanak arra, hogy javítsunk a versenyképességen. A napelemrendszer telepítése, az ipari fűtés és a világítás korszerűsítése mind hozzásegíthet bennünket a költséghatékonyabb munkához. A mezőgazdasági- és feldolgozó üzemek energiahatékonyságának javításához támogatásban részesülhetünk. Kertészeti termelés, állattartás, borászat és élelmiszer-feldolgozás esetében egyaránt pályázhatunk az épületek korszerűsítésére, felújítására.

Mezőgazdasági és feldolgozó üzemek energiahatékonyságának javításához megbízható megoldást kínálunk az EnergOptimo Kft.-nél. Segítséget nyújtunk ahhoz, hogy részletes információhoz jusson az aktuális pályázatokkal kapcsolatban. Komplex energiamegtakarítási megoldásokat kínálunk. A beruházás néhány éven belül megtérül, így mindenképp érdemes élni a lehetőséggel. Felmérést végzünk telephelyén, és elkészítjük az előzetes terveket, illetve a költségvetést is. A megújuló energiák felhasználása kiterjed a napelemrendszerekre, az ipari fűtésre és a világításkorszerűsítésre is. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásainkról és a pályázatokról a www.energoptimo.hu címen elérhető weboldalunkon!

Javítson vállalata versenyképességén az energiahatékonyság javításával! Értesüljön időben a pályázati lehetőségekről, és valósítsa meg terveit könnyedén! Jelezze felénk igényeit, és kérjen tájékoztatást elérhetőségeinken! Hívjon minket a 06-20-984-7328-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a service@energoptimo.hu e-mail címünkre!

vissza