• Napelem rendszer céges telephelyekre 55%-os támogatással!

  Napelem rendszer céges telephelyekre 55%-os támogatással!

  Most féláron telepíthet céges telephelyére napelem rendszer a GINOP 414 és 413 pályázati támogatással! 4 éves megtérülés, vissza nem térítendő támogatással!

 • Elektromos ipari fűtési megoldások megújuló energiával kombinálva

  Elektromos ipari fűtési megoldások megújuló energiával kombinálva

  Komfortos, olcsó, környezettudatos ipari fűtés

 • Napelem rendszerek telepítése

  Napelem rendszerek telepítése

  Napenergia hasznosítása ipari környezetben - elektromos áram termelés az energiatudatosság és a fenntarthatóság jegyében

 • Üzemcsarnokok, raktárak, irodák LED világítás tervezése, kivitelezése

  Üzemcsarnokok, raktárak, irodák LED világítás tervezése, kivitelezése

  Akár 80%-os költség csökkentéssel és 8 hónapon belüli megtérüléssel

Energia optimalizálás garantált megtérüléssel

Keressen minket!

Kérdése lenne? Itt vagyunk, hogy segítsünk!

+3620 984 7328
+3620 356 6600

service@energoptimo.hu


Személyesen is várjuk bemutatótermünkben!

2600 Vác, Balassagyarmati út 29.

Hétfő-Péntek: 8.00-16.30

Szombat: Előre egyeztetett időpontban


Hasznos Oldalak:

energia.lap.hu
futes.lap.hu
napelem.lap.hu 

Facebook oldal

Google+

Megosztás

Cégünk Fogyasztói Vélemény tanúsítvánnyal rendelkezik.

A "Fogyasztói Vélemény " tanúsítványt csak olyan vállalkozások érdemelhetik ki, melyek az ügyfelek visszajelzései alapján kifogástalan véleménnyel rendelkeznek a világhálón.

Pályázatok, támogatás

Használja fel a megújuló energiát pályázati támogatással!

2018.05.03.

Költséghatékonyabban szeretné fenntartani nagyvállalatát? Régóta tervezi a megújuló energiák igénybevételét, de eddig halogatta a beruházást? Most lehetősége van arra, hogy pályázati támogatás útján szert tegyen a rendkívül hasznos napelem rendszerre, és megvalósíthatja a világítás korszerűsítést is.

A jelenleg kiírt pályázati támogatás szerint 5 milliárd forintos keretösszegből részesülhetünk, ha nagyvállalatunk termelési folyamatát modernizálni szeretnénk. A döntéshozatalnál figyelembe veszik a régió elhelyezkedését, a várható árbevétel növekedésének mértékét, a munkahely teremtés szempontját. Amennyiben magyarországi székellyel vagy telephellyel rendelkezünk, minimum 50 főt foglalkoztatunk, és legalább 3 üzleti évet lezártunk, esélyesek vagyunk a támogatás elnyerésére. Érdemes minden információt megszereznünk, és minél hamarabb hozzáértő szakemberekhez fordulnunk, akik vállalják az előírások szerinti kivitelezést. Napelem rendszer kiépítésével és a világítás korszerűsítésével, LED világítás alkalmazásával hatalmas pozitív változást érhetünk el cégünk életében.

A megújuló energia felhasználása minden szempontból előnyös lehet nagyvállalata számára! Cégünk, az EnergOptimo Kft. teljes körű segítséget nyújt abban, hogy sikeresen végezze a kivitelezést. Napelem rendszer kiépítése, világítás korszerűsítésés minden más hasonló feladat ellátása ügyében rendelkezésére állunk. Részletes információt adunk az aktuális pályázatokkal kapcsolatban, a legjobb energia megtakarítási megoldásokat kínáljuk. Előtérbe helyezzük a környezettudatosságot, így ennek megfelelően járunk el. Olvasson részletesen a pályázati támogatásokról és színvonalas szolgáltatásainkról a www.energoptimo.hu internetes oldalunkon!

Korszerűsítse cégét, és tegye költséghatékonyabbá a fenntartást egyszerűen! Használja ki a pályázati támogatás lehetőségét, építse ki napelem rendszerét, és valósítsa meg a világítás korszerűsítést! Bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-925-5741-es telefonszámon vagy a service@energoptimo.hu e-mail címen!

vissza