Nobo fjord norvég fűtőpanel

Nobo fjord fűtőpanel beépítés

Nobo fjord fűtőpanel

Az új generációs Nobo elektromos fűtőpanelek elektronikájában elhelyezett digitális hőérzékelő 0,05°C pontossággal érzékel, mely a lehető legegyenletesebb hőtartást biztosítja. A fűtőpanelek 0,5 W készenléti fogyasztása, iparágában elsőként a 2025-ös energetikai szabványnak is megfelel. Mindezek az újítások energiatakarékosabb üzemeltetést biztosítanak.

A NOBO Fjord a legkeresettebb fűtőpanelünk világszerte 4 millió eladott példánnyal. Ez a hagyományos, norvég gyártmányú kiváló minőségű fűtőpanel egyszerű komfort termosztáttal vagy Nobo Energy Control termosztáttal is megvásárolható.

ELEKTROMOS FŰTÉS NOBO FJORDDAL

A Nobo Fjord egy modern levegő-áramoltatású fűtőpanel elülső légráccsal, kifejezetten arra tervezve, hogy egyenletesen oszlassa el a meleget a szobában. Az új és továbbfejlesztett levegő-kiáramlási pontok a fűtőpanel előtt optimális hőelosztást és klasszikus, időtlen formai kialakítást biztosítanak. Az eredmény megfelelő hőmérséklet a helyiség minden pontjában. A Nobo Fjord a bele kerülő port nem égeti el, ezáltal hozzájárul az egészséges belső légtér megteremtéséhez.

A Nobo Fjord sarkai lekerekítettek, ami lágyabb megjelenést eredményez és biztonságos környezetet teremt. Mérete más hasonló megjelenésű fűtőpanelekhez képest kisebb,és a készenléti fogyasztása is csak 0,5 W.

Ha a külső hőmérséklet jelentősen megváltozik, a Nobo Fjord sok versenytársa nem képes fenntartani az állandó benti hőmérsékletet. A Nobo Fjord ezzel szemben tartja a beprogramozott hőfokot a külső hőmérséklet bármilyen ingadozása ellenére is.

A paneleket az új generációs, digitális kijelzésű elektronikával rendelkező NCU termosztátokkal vezérelhetjük, melynek köszönhetően a kívánt hőmérséklet pontosabban beállítható, így egyenletesebb és energiatakarékosabb fűtés valósulhat meg az otthonunkban.
A fűtőpanel termosztátja a készülék tetején van elhelyezve, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást.
Minden Nobo infrapanelre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.

Ha érdeklik a Nobo elektromos fűtőpanel árak, vegye fel velünk a kapcsolatot! A Nobo fűtőpanel árakról, illetve az általunk forgalmazott termékekről munkatársaink bővebb tájékoztatással is szolgálhatnak. A Nobo fűtőpanel kedvező ára kifejezetten alacsony beruházási költséget kíván, így ideális választás többszintes ingatlan és egy helyiséges lakás komfortos fűtésére is.

Nobo professzionális fűtőpanel
Nobo hivatalos partner
Nobo norvég fűtőpanel árak
Nobo fűtési megoldások kedvező árakon - Energoptimo

Garancia

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.
Garancia a Nobo Fjord norvég fűtőpanelekre

akciós nobo panel csomagajánlat érdekli?

Ingyenes ajánlatot kérne vagy kérdése van?

Hívjon minket bátran!
Energoptimo Kft.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 24926953-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-195780

Adatvédelmi nyilatkozat
Ügyfélfogadás
Hétfő: 07:00 - 15:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: Előre egyeztetve
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

Iroda: 2600 Vác, Gödöllői út 15.

Székhely és postacím: 2600 Vác, Gödöllői út 15.