nobo fűtőszőnyeg

Nobo fűtőszőnyeg - padlófűtés

nobo fűtőszőnyeg

A fűtőszőnyegek tökéletes megoldást nyújtanak a csempézett padlók, fürdőszobák és egyéb nedves helyiségek fűtésére, de parketta vagy laminált burkolat esetén is kiváló választás lehet a Nobo padlófűtési rendszere. Nobo elemekkel a meleg padló élményét és kényelmét mostantól bármilyen formájú padlófelületen meg tudja valósítani, és miután megtapasztalta a Nobo fűtőszőnyeggel szerelt padló kényelmes melegét, többé nem akar majd visszatérni a korábbi fűtési megoldásokhoz.

A Nobø padlófűtés tökéletes vezérlőegysége a méltán népszerű NTB 2R. Amikor a Nobø padlófűtés-termosztátjának fejlesztésén dolgozunk, a használhatóságot tekintettük fő szempontnak. A helyi és központi vezérléssel is üzemeltethető termosztátot a piac rögtön megszerette, hiszen rendkívül könnyen integrálható a Nobo koncepció részeként is.

A Nobo fűtőszőnyegei gyorsan és egyszerűen telepíthetők. Alacsony építésű öntött padlószerkezetekben, például felújítási munkálatoknál is használhatók. 

A fűtőszőnyeget nedves építési eljárással történő beépítésre tervezték (beton, adhezív és „önterülő” szigetelőanyagok, amelyek olyan cementalapra kerülnek, ami a hőtágulási követelményeknek is megfelel. A telepítés során mindig a gyártó utasításait kell követni.) Működés közben a fűtőszőnyegnek közvetlenül és teljes felületen érintkeznie kell ezekkel az anyagokkal és légbuborékoktól mentesnek kell lennie.

CSEMPERAGASZTÓBA HELYEZHETŐ FŰTŐSZŐNYEGEK
Az új NOBO fűtőszőnyegek
• 100 W/m2 és 160W/m2 és  teljesítmény
• 3 mm vastagság
• 50 cm szélesség, változatos hosszúság
• Kellemes és láthatatlan komfort
• A fűtőszőnyeg teljes felülete öntapadós, mely könnyű installációt biztosít
• NTB 2R energiatakarékos termosztáttal pontos hőfok beállítást biztosítható, mely programozható és ECO Hub okostelefonos rendszerről is vezérelhető
• NTB 2R termosztát adaptív indítása kényelemet biztosít
• NOBO Energy Control - távvezérléssel bővíthető
 

Nobo padlófűtés

Garancia

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.
5+5 év garancia - Nobo fűtőszőnyeg

akciós nobo panel csomagajánlat érdekli?

Ingyenes ajánlatot kérne vagy kérdése van?

Hívjon minket bátran!
Energoptimo Kft.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 24926953-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-195780

Adatvédelmi nyilatkozat
Ügyfélfogadás
Hétfő: 07:00 - 15:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: Előre egyeztetve
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

Iroda: 2600 Vác, Gödöllői út 15.

Székhely és postacím: 2600 Vác, Gödöllői út 15.